Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε στην ερώτηση για το πού θα αφιερώσει την εμφάνισή της στη Eurovision
Τηλεόραση

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε στην ερώτηση για το πού θα αφιερώσει την εμφάνισή της στη Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε στην ερώτηση για το πού θα αφιερώσει την εμφάνισή της στη Eurovision

Εμφανώς συγκινημένη η νεαρή τραγουδίστρια στη συνέντευξη Τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της έκανε η Μαρίνα Σάττι που έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision, ενόψει της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η καλλιτέχνιδα μαζί με την ομάδα που έγραψε το Zari που θα μας εκπροσωπήσει έδωσαν ραντεβού σε ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας για την επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής.

Solmeister, Vlospa, Μαρίνα Σάττ, Nick Kodonas, Oge

Ανάμεσα σε όλους, συνάντησε και τη γιαγιά Νούλα στην Οδό Ζαρίφη και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θα ήθελα να ανέβουμε πάνω στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Έχουμε μιλήσει με τη Σίλια από την Κύπρο, με τη Σλοβενία, με τον Ελβετό», είπε και ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις γύρω από το τραγούδι: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Ειδικά για αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο. Αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή. Ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας».

«Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. Τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, την έχω ζηλέψει. Πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα πάμε καλά», συνέχισε, ενώ σε ερώτηση αν θα αφιερώσει κάπου την εμφάνισή της, κούνησε καταφατικά το κεφάλι συγκινημένη, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της για τον πατέρα της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, πριν από μερικές ημέρες.

«Θέλω να είμαι στο παρόν, να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν βγω. Έχω ένα ματάκι που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου κι ένα ζαράκι μικρό, για γούρια».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της