Μαρίνα Σάττι: «Τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι»
Τηλεόραση

Μαρίνα Σάττι: «Τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι»

Μαρίνα Σάττι: «Τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι»

«Έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν έχουν να κάνουν με το μετάλλιο»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Μαρίνα Σάττι και αναφέρθηκε στην Eurovision αλλά και το πώς βιώνει όλη την αγάπη του κόσμου για το Ζάρι.

«Είμαι πολύ γειωμένη. Αυτό που θα ήθελα και ακόμα θέλω γιατί δεν έχει τελειώσει η προετοιμασία, μακάρι να ανεβούμε και να τα σπάσουμε. Αυτό είναι που με αγχώνει και γυρνοβολάει στην σκέψη μου. Ειλικρινά ίσως στο παρελθόν να μην άντεχα να δεχτώ την αγάπη και τα θετικά σχόλια. Και παλιά είχα θετικά σχόλια και βίωνα μόνο τα αρνητικά και με έπαιρνε από κάτω. Φοβόμουν τις κάμερες, πώς θα φανώ, τι θα πω. Τα φοβόμουν όλα! Και ειλικρινά αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί με τον κόσμο που υπάρχει μια συνέχεια. Χθες είχαμε ένα event και ένας δημοσιογράφος με ρώτησε “τι έχεις να πεις στους haters” και λέω “Καλό Πάσχα”. Και μου έφερε χρωματιστά αυγά, έγραφε Μαρίνα και είχε τη φωτογραφία μου πάνω για να μην με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Μου στέλνουν να μην στεναχωριέμαι και όλη αυτή τη σχέση δεν την αλλάζω με τίποτα. Και είναι κάτι καινούργιο!».

«Μακάρι να πάμε και να κάνουμε κάτι που θα αρέσει σε όλους τους Έλληνες! Οι προσδοκίες είναι μεγάλες αλλά δεν έχουν να κάνουν με το μετάλλιο. Θέλω να ανεβαίνουμε και να κάνουμε κάτι τέλειο καλλιτεχνικά. Επειδή δεν είναι ένας αγώνας σαν τον στίβο και δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, είναι κάπως υποκειμενικό αυτό το πράγμα. Έχω κερδίσει πολλά πράγματα. Βγήκα από την ντουλάπα και το ένιωσα και καλλιτεχνικά αυτό το άνοιγμα. Αυτή η περίοδος υπήρξε απελευθερωτική. Τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι».

Διαβάστε επίσης

Μαρίνα Σάττι: Έβαλε τα κλάμα στον «αέρα» της ΕΡΤ – «Να πάμε σε ένα break;»