Μάριος Ιορδάνου: «Έχω χ@@μενες τις νίκες μου, είμαι ένα μεγάλο τίποτα»
Τηλεόραση

Μάριος Ιορδάνου: «Έχω χ@@μενες τις νίκες μου, είμαι ένα μεγάλο τίποτα»

Μάριος Ιορδάνου: «Έχω χ@@μενες τις νίκες μου, είμαι ένα μεγάλο τίποτα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες και τον θάνατο

Για τη ζωή, τις σκέψεις του, τις φορές που κόντεψε να πεθάνει, αλλά και το metoo, μίλησε ο Μάριος Ιορδάνου στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η ζωή μας είναι θρίλερ, είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν και ήττες και νίκες. Στη ζωή μας δεν υπάρχει ήττα, υπάρχει παραίτηση και εγώ δεν παραιτούμαι ποτέ. Χαρακτηρίζομαι πιο πολύ από τις ήττες μου παρά τις νίκες μου. Άσε που τις νίκες μου τις έχω χ@@σμενες. Βγήκα από αυτές πιο δύνατός.

Πάντα πίστευα ότι ήμουν ένα μεγάλο τίποτα. Ερχόμαστε από ένα σκοτάδι και πηγαίνουμε σε ένα άλλο σκοτάδι. Στο μεσοδιάστημα που το λέμε ζωή, σε αυτό το μικρό φως την περνάμε έτσι όπως έχουμε επιλέξει να την περάσουμε.

Πάρα πολλές φορές έχω πάει να πεθάνω.  Ήμουν με τη μηχανή σταματημένος σε κόκκινο φανάρι και ήρθε μια νταλίκα και με πέταξε 20 μέτρα μακριά. Μας είχε βάλει φορτηγό από κάτω, όταν ήμουν με τη Σοφία. Έπαθα τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια και βγήκα πιο δυνατός.

Η ζωή δεν είναι δεδομένη, από θάνατο έρχεσαι και σε έναν θάνατο πηγαίνεις», δήλωσε αρχικά.

Για το #metoo: «Όλο αυτό συμβαίνει λόγο κατάχρησης εξουσίας. Η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο, τον αποκαλύπτει. Όλα αυτά ήταν τέρατα. Το τέρας είναι τέρας. Οι γυναίκες είναι πολύ αδικημένος ανά τους αιώνες. Ό,τι συμβαίνει ως διόρθωση του παρελθόντος είναι καλό. Η γυναίκα μου δεν είναι γυναίκα μου, είναι γυναίκα του εαυτού της. Είναι επιλογή της να είναι μαζί μου, όπως και να φύγει κάποια στιγμή αν το θέλει. Εδώ είναι η ρίζα των γυναικοκτονιών. Για το αρρωστημένο τους μυαλό, σκοτώνουν το κτήμα τους».

Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς spoiler: Η σπιουνιά της Αρετής καταστρέφει έναν γάμο!