Μάρκος Σεφερλής: «Όλο αυτό που εκπέμπω και εκφράζω είναι αυτό που κουβαλάει και εκείνος ο Μάρκος»
Τηλεόραση

Μάρκος Σεφερλής: «Όλο αυτό που εκπέμπω και εκφράζω είναι αυτό που κουβαλάει και εκείνος ο Μάρκος»

Μάρκος Σεφερλής: «Όλο αυτό που εκπέμπω και εκφράζω είναι αυτό που κουβαλάει και εκείνος ο Μάρκος»

Ο ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για τον αδελφό του που χάθηκε σε ηλικία τριών ετών

Πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή, The Break, ήταν ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με τη μητέρα του Χαρίκλεια, και μίλησαν για τη σχέση τους και την στήριξη που δίνει ο ένας με τον άλλον.

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε και στον αδελφό του που έχασε σε ηλικία ετών και πήρε το όνομά του.

Χαρίκλεια: «Βέβαια είναι ο μικρός. Δεν στεναχωριέμαι για τις αρνητικές κριτικές γιατί ξέρω ότι το κάνουν από ζήλεια, δεν μπορούν να τον φτάσουν. Και πώς θα ξεσπάσουν; Θα πουν τα πικρά λόγια. Μακάρι να του μοιάζουν, αλλά δεν του μοιάζει κανείς. Δεν του λέω να απαντήσει, ξέρει τι κάνει.

Μάρκος Σεφερλής: «Με εμένα είναι αυστηρή. Κριτική μου κάνει όταν βλέπει κάτι που δεν της αρέσει. Της εξηγώ γιατί το κάνω. Όταν θα δει μια εκπομπή, θα μου πει. Δεν είναι επιεικής επειδή είμαι ο γιος της. Αλλά για όλα αυτά έχει καταλάβει το παιχνίδι. Της έχω πει καλύτερα να λένε για μένα παρά να είμαι αδιάφορος.

Στην λαϊκή της λένε ότι τους κάνω και γελάνε και εκεί ευχαριστιέται. Ήταν η μόνη που ήξερε ότι θα γίνω ηθοποιός και με στήριξε. Ήθελε να γίνω γιατρός, αλλά τα βάζω στις παραστάσεις μου, το χατίρι μου της το έκανα. Όταν της είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπε ότι είναι μαζί μου αλλά να μην το πούμε στον μπαμπά».

Χαρίκλεια: «Χάσαμε τριών ετών το παιδί μας. Πήγε ο άντρας μου στα εικονίσματα και είπε “Θα μου δώσεις έναν ίδιο αλλιώς θα μείνει τίποτα εδώ μέσα”. Έμεινα έγκυος και ήρθε ο Μάρκος».

Μάρκος Σεφερλής: «Εγώ δεν το ήξερα μέχρι σε κάποια ηλικία. Πιστεύω ότι έχω διπλή χάρη. Όλο αυτό που εκπέμπω και εκφράζω είναι αυτό που κουβαλάει και εκείνος ο Μάρκος.

Όλα αυτά που έχω κάνει και έχω πάρει το χάρισμα από τον Θεό, είναι διπλή χαρά. Πάντα πίστευα στον Θεό, κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε».

Διαβάστε επίσης

Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν βγαίνω ποτέ άβαφη, αλλά στο σπίτι μου είμαι πατσαβούρα»