Μάρκος Σεφερλής: «Πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1, τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα»
Τηλεόραση

Μάρκος Σεφερλής: «Πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1, τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα»

Μάρκος Σεφερλής: «Πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1, τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα»

Ο παρουσιαστής μίλησε για τη μεταγραφή της σεζόν και όσα έγιναν στο παρασκήνιο

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1, τα νέα του project στον ΣΚΑΪ.

«Ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια, πολλά χρόνια εκεί, από εκεί ξεκίνησα. Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, μπήκαμε σε συζητήσεις να πάμε σε μια άλλη συμφωνία, εκεί τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα, δεν βρίσκαμε μια άκρη, υπήρχαν διάφορα θεματάκια, παρόλα αυτά εγώ το πολεμούσα, κάποια στιγμή ήρθαμε σε αδιέξοδο. Μου έγινε μια πρόταση από τον ΣΚΑΪ. Εκεί τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα από όλες τις πλευρές. Παρόλα αυτά έκανα κάποια ραντεβού με τους υπευθύνους του ΑΝΤ1, πάλι δε βρήκαμε άκρη και ο μόνος δρόμος ήταν να πάω στον ΣΚΑΪ. Το ότι ανακοινώθηκε τόσο νωρίς εγώ το ζήτησα. Επειδή είχε ξεκινήσει μια παραφιλολογία, ακουγόντουσαν και γράφονταν διάφορα που δεν μου άρεσαν, δεν ίσχυε τίποτα, είχαμε συμφωνήσει οπότε λέω να ανακοινωθεί τώρα για να μην γράφονται. Γράφτηκαν πολλά ψέματα. Εγώ θέλω ο κόσμος ο δικός μου να ξέρει τι κάνω, που βρίσκομαι» ανέφερε.

«Θα κάνουμε ένα παιχνίδι που είχε κάνει ο Γρηγόρης στον ΑΝΤ1 με τον Έκτορα Μποτρίνι. Λίγο θα αλλάξει, θα είναι λίγο άλλη η δομή. Τότε ο Έκτορας ήταν λίγο στο τέλος, τώρα θα έχει πιο ενεργό ρόλο, θα παίζουμε πολλή μπαλίτσα μαζί» ανέφερε.

Αναφορικά με τις θεατρικές του παραστάσεις ανακοίνωσε ότι πια θα προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ.

Για την σχέση που έχει με τον κόσμο είπε ότι λαμβάνει πάρα πολύ αγάπη, κι όπως είπε «είναι εύκολο να κάνεις τον άλλον να κλάψει και πιο δύσκολο να κλάψει».

Καταλήγοντας, τόνισε ο ηθοποιός: «Κάνω δύσκολα πράγματα στην σκήνη και πολύ απαιτητικά, επομένως τι να μου πουν όλοι αυτοί που βγαίνουν και χρησιμοποιούν όνομά μου, για να κάνουν καριέρα; Το έχω ξαναπεί, καλό είναι να κάνει ο καθένας καριέρα με το δικό του όνομα κι όχι χρησιμοποιώντας το όνομα του Σεφερλή».