Μάσχα – Περλέγκας: Ποιο τέλος θα έδιναν στη «Διαμάντω» και τον «Στέλιο»;
Τηλεόραση

Μάσχα – Περλέγκας: Ποιο τέλος θα έδιναν στη «Διαμάντω» και τον «Στέλιο»;

Μάσχα – Περλέγκας: Ποιο τέλος θα έδιναν στη «Διαμάντω» και τον «Στέλιο»;

Το mini spoiler που έδωσε η τηλεοπτική «Διαμάντω»

Αυλαία ρίχνει την ερχόμενη Κυριακή η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», με τον Γιάννο Περλέγκα και την Άννα Μάσχα να παραχωρούν συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν πώς έχουν γυρίσει ήδη τις τελευταίες σκηνές, για τις οποίες έκλαψαν πάρα πολύ αφού ένας κύκλος επιτυχίας κλείνει.

«Κλαίω από την περασμένη Δευτέρα για το φινάλε. Αποχαιρετούμε χώρους, συμπαίκτες, συνεργεία. Έχουμε γυρίσει τις σκηνές του τέλους και έπεσε πολύ κλάμα. Αποχαιρετούμε!», εξομολογήθηκε αρχικά η Άννα Μάσχα.

Τι τέλος θα χάριζαν στους ήρωες που υποδύθηκαν;

«Θα έδινα κάτι με το παιδί. Είχα την πολύ συγκινητική στιγμή που αναρωτιέται η Διαμάντω τι θα απογίνει χωρίς αυτήν; Να μπορούσε ίσως το παιδί να ήταν εξασφαλισμένο. Ή να ήταν όλα όπως την αρχή. Το μαγαζί σε άνθηση, όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ο Στρατής με τη Ζέτα του», είπε η Άννα Μάσχα.

Ο Γιάννος Περλέγκας από την πλευρά του, είπε: «Για τον Στέλιο είμαι του μη happy end. Επειδή και ο κόσμος της σκοτεινιάς που έχει η σειρά έχει εμπνευστεί από την σκοτεινιά του βιβλίου του Θάνου Αλεξανδρή, θα ήθελα ένα πιο ρεαλιστικό τέλος. Θα ήθελα να έχει μια πιο βαριά εξέλιξη. Είναι μια μέση κατάσταση!».

«Θα ξανάρθει ο Θοδωράκης!», αποκάλυψε η τηλεοπτική «Διαμάντω».

«Τους φωνάζω εννιά το πρωί και το στείλαμε γρήγορα γρήγορα να μονταριστεί. Χθες (30/6) κάναμε το γύρισμα του Στέλιου που ξήλωσε τον Καρανίκα και τον Λεμπέση. Ο Στέλιος δεν έχει τον έλεγχο πια του τμήματος. Είναι ο μοναδικός χαρακτήρας της σειράς που ήταν δεξιός ως φιλοχουντικός. Το ΠΑΣΟΚ ξαναβγαίνει και ο Στέλιος δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο του τμήματος με όλη αυτή τη βρωμιά. Δυστυχώς δεν μπορεί να κρατήσει τον Αλέξανδρο στο Αγρίνιο με τον Ντίνο. Για αυτό και η μετάθεση! Δεν είναι η επιλογή που μπορεί να κάνει από την νοοτροπία του. Είναι μια επιλογή που του επιβάλλει το γεγονός ότι Καρανίκας – Λεμπέσης έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τον ίδιο», κατέληξε ο Γιάννος Περλέγκας.

Μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί θα συμμετέχουν και στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ο Γιάννης Περλέγκας αποκάλυψε πώς θα υποδυθεί έναν μοναχό που θα είναι σε σύνδεση με την Άννα Μάσχα, η οποία θα έχει έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες.

«Αυτή η νύχτα μένει»: «Γιάννο Περλέγκα χειροκροτώ όρθια!»