«Μαύρο Ρόδο»: «Δεν ξέραμε το φινάλε αλλά το φανταζόμασταν»
Τηλεόραση

«Μαύρο Ρόδο»: «Δεν ξέραμε το φινάλε αλλά το φανταζόμασταν»

«Μαύρο Ρόδο»: «Δεν ξέραμε το φινάλε αλλά το φανταζόμασταν»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για το happy end της σχέσης τους

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» ρίχνει αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (6/7), με την Ελισάβετ και τον Πέτρο να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη».

Όπως ανέφεραν, το φινάλε δεν το γνώριζαν, ωστόσο ήταν κάτι που φαντάζονταν αφού πάει σύμφωνα με το ομώνυμο βιβλίο.

«Εξαρχής δίνεις μια υπόσχεση στον θεατή και οφείλεις να την τηρήσεις από την αρχή. Δεν το ξέραμε το φινάλε, το φανταζόμασταν. Είναι το φινάλε του βιβλίου και μάλλον θα γινόταν αυτό. Το φινάλε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Θα μου άρεσε να είχε διαφορετικό φινάλε.

Σήμερα που ξύπνησα και κατάλαβα ότι φτάσαμε στο τέλος, σκεφτόμουν όσα ζήσαμε, ότι το μοτίβο με τον γάμο και τα παιδιά δεν είναι συνυφασμένο με την ευτυχία. Δηλαδή δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από τρεις μήνες.

Μου αρέσει περισσότερο και θα ήθελα να είναι κάτι πιο κοντά στη λογική, γιατί και εγώ λειτουργώ με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα.

Είχαμε ξεκινήσει με τις σκηνές στο παράθυρο που τη βλέπω και χτυπάω την πόρτα στην αποθήκη και ήταν πιο βατές», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Για την Ελισάβετ έπρεπε να της δείξει ο Πέτρος ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί, ότι την αγαπάει πραγματικά. Όταν την στεναχώρησε, ξαναμπήκε στο μοναστήρι και πέρασε από διάφορα μέχρι να τον εμπιστευτεί ξανά.

Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο με την Ελισάβετ, σαν Φωτεινή θα έδινα μια ευκαιρία. Δεν έκανε και κάτι. Βγήκε με τους φίλους του και ήπιε. Αλλά για την Ελισάβετ αυτό ήταν πάρα πολύ», παραδέχτηκε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.