«Με βάφτισε ο Γιώργος Μαρίνος. Ήταν συνεργάτης του πατέρα μου»
Τηλεόραση

«Με βάφτισε ο Γιώργος Μαρίνος. Ήταν συνεργάτης του πατέρα μου»

«Με βάφτισε ο Γιώργος Μαρίνος. Ήταν συνεργάτης του πατέρα μου»

Ποιον ηθοποιό «λάδωσε» ο μεγάλος Γιώργος Μαρίνος;

Έναν πολύ γνωστό ηθοποιό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα και η Μαρία Παπαϊωάννου, που φέτος πρωταγωνιστεί στο Ναυάγιο και αποκάλυψε τι τον συνδέει με τον σπουδαίο Γιώργο Μαρίνο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δανίκα που αποκάλυψε και τι τον συνδέει με το ναυάγιο στη Φαλκονέρα.

«Το πλοίο που ναυάγησε το 1966 ήταν να το πάρει ο παππούς μου και ευτυχώς το έχασε».

«Από παιδί είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες, πάντα με εντυπωσίαζε η δουλειά του ηθοποιού. Ο πατέρας μου ήταν μουσικός. Γεννήθηκε πάνω στην σκηνή, έσπασαν τα νερά της γιαγιάς μου κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν περικυκλωμένος από καλλιτέχνες.

Λόγω της φύσης της δουλειάς, έχω εργαστεί ως μπάρμαν, dj, ηλεκτρολόγος. Όταν μπήκα στην δραματική σχολή, σκέφτηκα ότι δε θέλω να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Είμαι προετοιμασμένος να ζω φτωχικά όποτε δεν βρω δουλειά».

Για την πορεία του στον χώρο λέει:

«Όταν έκανα το Λούφα και Παραλλαγή με σταματούσαν στον δρόμο, με αναγνώριζαν και αισθανόμουν άβολα. Όταν ήμουν τα στις Άγριες Μέλισσες μια κυρία στο σουπερμάρκετ μου είπε με ύφος “να προσέχεις την Ελένη”. Ο κόσμος ταυτίζεται πολύ με τους αγαπημένους του χαρακτήρες».

«Με βάφτισε ο Γιώργος Μαρίνος ήταν συνεργάτης με τον πατέρα μου για περίπου 25 χρόνια. Ήταν μια πάρα πολύ γνωστή μπουάτ στην Πλάκα που πέρασαν μεγάλα ονόματα. Τον θυμάμαι μέχρι και την τελευταία φορά που τον είδα ως ενήλικας. Δεν έχω καμία επαφή πλέον μαζί του. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Θεωρώ ότι είναι επιλογή του να περάσει τα τελευταία του χρόνια μακριά από τα φώτα και είναι άκρως σεβαστή».