“8 λέξεις”: Πάει για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΪ;
Νέα

“8 λέξεις”: Πάει για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΪ;

“8 λέξεις”: Πάει για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΪ;

Οι πληροφορίες του Znews

H δεύτερη τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και ήδη γίνονται τα πρώτα “ξεσκαρταρίσματα” για την επόμενη αλλά και οι πρεμιέρες αυτής.

Έτσι, μιλώντας για τον ΣΚΑΪ, ήδη η απογευματινή του ζώνη άλλαξε με την ολοκλήρωση του κύκλου των δύο παιχνιδιών του (Guess my age, Boom) και την πρεμιέρα του πολύ δυνατού Μy Style Rocks.

Φέτος όμως, ο σταθμός έκανε και τα πρώτα του βήματα στη μυθοπλασία. Μία από τις σειρές που τα πήγε καλά ήταν οι “8 λέξεις” του Αντρέα Γεωργίου.

Το Znews έμαθε ότι η σειρά πήρε από νωρίς το “πράσινο φως” και για δεύτερη χρονιά, καθώς το κανάλι του Φαλήρου είναι ικανοποιημένο από τη συνεργασία του τόσο με τον Γεωργίου, όσο και με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου -που συνυπογράφουν τη σειρά- και θέλει να τη συνεχίσει.

Είναι ενδεικτικό ότι την τελευταία εβδομάδα η σειρά ανέβασε ρυθμούς και ποσοστά τηλεθέασης, σημειώνοντας σημαντική άνοδο και έφτασε στο 22,4% στο σύνολο και στο 14,4% στο δυναμικό κοινό 18-54, που είναι άκρως επαρκές για το κανάλι ώστε να διατηρήσει τις “8 λέξεις” στο δυναμικό του.