7 πράγματα που δεν γνώριζες για τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του ’90 – Ο ηθοποιός που θα έκανε αρχικά τον Ross στα «Φιλαράκια» και ο Di Caprio στο Baywatch
Νέα

7 πράγματα που δεν γνώριζες για τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του ’90 – Ο ηθοποιός που θα έκανε αρχικά τον Ross στα «Φιλαράκια» και ο Di Caprio στο Baywatch

7 πράγματα που δεν γνώριζες για τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του ’90 – Ο ηθοποιός που θα έκανε αρχικά τον Ross στα «Φιλαράκια» και ο Di Caprio στο Baywatch

Παρασκηνιακές λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές πολλά χρόνια αργότερα

Τα «Φιλαράκια» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες αλλά και πολυαγαπημένες σειρές της δεκαετίας του ’90, με τους boomers να συνεχίζουν να το απολαμβάνουν μέχρι σήμερα και τους νεότερους να γίνονται εξίσου λάτρεις της σειράς.

Έχετε σκεφτεί όμως ότι μπορεί να κρύβουν μυστικά που ίσως δεν γνωρίζαμε για ρόλους που απορρίφθηκαν ή σκηνές που γυρίστηκαν αλλιώς;

Ιδού μερικές άγνωστες λεπτομέρειες από τις πλέον δημοφιλείς αμερικανικές σειρές που είδαμε και στην Ελλάδα.

Ο πρίγκιπας του Μπελ Ερ

Ο Alfonso Ribeiro έπαιξε τον Carlton στη σειρά. Ο ίδιος ομολόγησε ότι το χορευτικό το εμπνεύστηκε από την Μόνικα από την λατρεμένη σειρά «Φιλαράκια». Πιο συγκεκριμένα, αντέγραψε τις χορευτικές κινήσεις της Courtney Cox από το τραγούδι ‘Dancing in the Dark’ του Bruce Springsteen.

Τα Φιλαράκια

Ο Mitchell Whitfield στην επιτυχημένη σειρά «Φιλαράκια» προοριζόταν αρχικά να παίξει τον ρόλο του Ρος, κάτι που δεν έγινε και τελικά υποδύθηκε τον παρολίγον σύζυγο της Ρέιτσελ, τον Μπάρι.

Ο ρόλος πρακτικά ήταν δικός του μέχρι που ο David Schwimmer πήγε τελευταία στιγμή στις οντισιόν και τον διάλεξαν αμέσως. Κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί κάποιον άλλον στη θέση του Ρος!

The X-Files

Η σειρά ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο πολυσυζητημένες των 90s τόσο για την πλοκή όσο και την χημεία μεταξύ του Μόλντερ και της Σκάλι. Ίσως κάποιοι γνωρίζουν ότι ο χαρακτήρας της Dana Scully, που υποδύθηκε η Gillian Anderson, είναι εμπνευσμένος από τον ρόλο της Jodie Foster (Clarice Starling) στην ταινία «Η σιωπή των αμνών» που της χάρισε τεράστια δόξα.

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Η Shannen Doherty απολύθηκε από τη σειρά στα μέσα της 4ης σεζόν. Οι φήμες για την απόλυση της «Μπρέντα» είχαν πάρει «φωτιά».

Ο Άαρον Σπέλινγκ, ο παντοδύναμος παραγωγός της εποχής, της τα είχε μαζεμένα.

Έτσι το ποτήρι ξεχείλισε ότι εκείνη έκοψε τα μαλλιά της χωρίς να ενημερώσει κανέναν, κάτι που δημιούργησε πρόβλημα σε επεισόδια που ήδη γύριζαν.

Αργότερα βέβαια ξανασυνεργάστηκε με τον Σπέλινγκ στις «Μάγισσες».

Η Νταντά

Η Fran Drescher , που υποδυόταν τη Φραν Φάιν στη σειρά έγινε το fashion icon της δεκαετίας του ‘90 λόγω των εκκεντρικών της outfits. Ωστόσο, το πιο ακριβοπληρωμένο φόρεμα σε όλες τις σεζόν ήταν το νυφικό που εν τέλει έβαλε στον γάμο με τον κύριο Σέφιλντ και στοίχιζε περίπου 12.000 δολάρια. Όπως έχει πει η ίδια, το βρήκε σε ένα ιδιαίτερα exclusive νυφικό κατάστημα και στα γυρίσματα ένιωσε σαν να οργανώνει τον δικό της αληθινό γάμο.

Frasier

Oι παραγωγοί της σειράς ξόδεψαν περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια για να επιπλώσουν και να διακοσμήσουν το διαμέρισμα του επιτυχημένου θεραπευτή Frasier Cane. Ο δημοφιλής καναπές που ήταν ρέπλικα Coco Chanel, κόστισε 20.000 δολάρια και συνδυαζόταν με τα υπόλοιπα έπιπλα-αντίκες. Παρόλα αυτά, τα έξοδα αυτά άξιζαν αφού η σειρά ήταν επιτυχημένη και στις 11 σεζόν που προβλήθηκε.

Baywatch

Ο David Hasselhoff που υποδύθηκε τον ναυαγοσώστη Mitch Buchannon στη θρυλική σειρά Baywatch φημολογείται ότι αρνήθηκε να συμμετέχει στη σειρά ο Leonardo Di Caprio για τον ρόλο του γιου του.

Ο ξανθός ηθοποιός που όλες λατρέψαμε μέσα από την ταινία «Τιτανικός», είχε περάσει οντισιόν αλλά ο πρωταγωνιστής τον απέρριψε επειδή φαινόταν αρκετά μεγάλος ηλικιακά για αυτόν τον ρόλο. Έτσι επέλεξαν τον Jeremy Jackson.