Άδωνις Γεωργιάδης: “Έριξα την Ευγενία με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας”
Νέα

Άδωνις Γεωργιάδης: “Έριξα την Ευγενία με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας”

Άδωνις Γεωργιάδης: “Έριξα την Ευγενία με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας”

Ο υπουργός μπήκε στο καμαρίνι με τις “Μύγες”, του μέτρησαν το ύψος, τον κέρασαν λιχουδιές και τους έκανε μαθήματα τηλεμάρκετινγκ

Με στεφάνια από δάφνες και χλαμύδες υποδέχτηκαν οι “Μύγες” του The 2night Show τον  υπουργό Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόλμησε να έρθει αντιμέτωπος με την απίθανη τριάδα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Ο Άδωνις ήταν ο ημίθεος του έρωτα και εραστής της Αφροδίτης”, τόνισε μπαίνοντας στο καμαρίνι, ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς του του έδωσε το όνομα εξαιτίας της ομορφιάς του.

“Δεν θέλω παραπάνω”, δήλωσε για τη θέση αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας που κατέχει, ενώ τόνισε ότι μπήκε τυχαία στον χώρο της πολιτικής.

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι το ύψος του είναι 1,77 και ο Θανάσης σηκώθηκε και τον μέτρησε, ενώ στον Νικόλα έκανε εντύπωση που ήταν όσο έλεγε!

Αμέσως μετά, η παρέα τον κέρασε ποτό και φαγητό της αρχαίας Ελλάδας.

Φτάνοντας τα καλαμάκια στο γραφείο των παρουσιαστών ο Φάνης ρώτησε τον καλεσμένο τους αν τα… λιγουρεύεται.

Στη συνέχεια, του έκαναν ερωτήσεις για την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Μουτσινά, τον  Snik και το My Style Rocks, ενώ εκείνος δήλωσε δημοσίως ότι δεν αισθάνεται καθόλου μπουμπούκος.

“Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή”, αποκάλυψε ότι έριξε στα “δίχτυα” του τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

“Δεν γλύφω καθόλου”, απάντησε στην ερώτηση αν το έκανε περισσότερο στον Αντώνη Σαμαρά ή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι θα προτιμούσε να χάσει τη φωνή του παρά να γίνει δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος, οι “Μύγες” του ζήτησαν να τους δείξει την τεχνική του στο τηλεμάρκετινγκ και εκείνος κράτησε ένα αρχαίο κράνος και τους έκανε επίδειξη.

https://streamable.com/qkk6v