Άδωνις Γεωργιάδης: «Με προσβάλλει, όταν με αποκαλούν ακροδεξιό, γιατί ποτέ δεν ήμουν. Εγώ είμαι θύμα της βίας»
Νέα

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με προσβάλλει, όταν με αποκαλούν ακροδεξιό, γιατί ποτέ δεν ήμουν. Εγώ είμαι θύμα της βίας»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με προσβάλλει, όταν με αποκαλούν ακροδεξιό, γιατί ποτέ δεν ήμουν. Εγώ είμαι θύμα της βίας»

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη με τη Ναταλία Γερμανού

Τον κύκλο μίας σειράς συνεντεύξεων με πολιτικά πρόσωπα αλλά όχι με θεματολογία πολιτικής εγκαινίασε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» και πρώτος της φιλοξενούμενος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε μία συζήτηση που τα είχε όλα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media, στην αρνητική κριτική που δέχεται, ενώ απάντησε και στο αν τον ενοχλεί, όταν τον αποκαλούν «ακροδεξιό».

«Είδα το Twitter ως ένα είδος άμεσης δημοκρατίας, φέρνει τον πολιτικό μπροστά σου» τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που ακούει για εκείνον ο γιος του είπε:

«Ο Περσέας σε πιο μικρή ηλικία το έπαιρνε πιο βαριά. Όταν έσκασε η υπόθεση Novartis ήταν στενοχωρημένος γιατί άκουγε συνέχεια αυτά τις κατηγορίες εναντίον μου. Λέω προς τους πολιτικούς όταν ξεπερνάνε τα όρια να θυμούνται τις οικογένεια πίσω από τα πολιτικά πρόσωπα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε απάντηση και όσον αφορά τον σάλο που που προκάλεσε δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

«Αυτό το δημοσίευμα ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία» ξεκαθάρισε.

Το όνομά του έχει συνδεθεί από ορισμένη μερίδα πολιτών με το ακροδεξιό φάσμα της κομματικής «βεντάλιας» ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως κάτι τέτοιο τον θίγει σαν προσωπικότητα.

«Δεν το πολυλένε πια. Μόνο κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκαλούν ακροδεξιό. Με προσβάλλει, γιατί ποτέ δεν ήμουν. Αυτά είναι λάσπες της πολιτικής, όποιος πάει κόντρα στην Αριστερά δέχεται λάσπη. Εγώ έχω ποτέ προσβάλει πολιτικό μου αντίπαλο; Εγώ είμαι θύμα της βίας, μου έχουν κάψει τα μαγαζιά μου 20 φορές. Ακούω ότι είμαι χουντικός, που δεν είμαι».

Η παρουσιάστρια έβαλε και στο τραπέζι τα viral βιντεάκια της σελίδας Luben που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα μία ιδιαίτερη… «συμπάθεια» στον πολιτικό της ΝΔ.

«Το Luben είναι ένα από τα βασικά εργαλεία του ΣΥΡΙΖA στο διαδίκτυο» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.