Αφροδίτη Γραμμέλη: Γιατί διαφώνησε με την Τίνα Μεσσαροπούλου;
Νέα

Αφροδίτη Γραμμέλη: Γιατί διαφώνησε με την Τίνα Μεσσαροπούλου;

Αφροδίτη Γραμμέλη: Γιατί διαφώνησε με την Τίνα Μεσσαροπούλου;

Η κάμερα του «Πρωινού μας» πέτυχε την Τίνα Μεσσαροπούλου σε κοσμική έξοδο που πραγματοποίησε και όπως είναι φυσικό δεν έλειψαν οι ερωτήσεις σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί το τηλεοπτικό σκηνικό αυτή τη σεζόν.

«Είναι πολύ πιο δύσκολο για μία ενημερωτική εκπομπή να κάνει ψυχαγωγία, το είδαμε στην περίπτωση της Μάριον Μιχελιδάκη και της Ίνας Ταράντου. Είναι ευκολότερο για ανθρώπους της ψυχαγωγίας να κάνουν ενημέρωση» είπε η τηλεκριτικός μέσα σε όλα.

Επιστρέφοντας από το βίντεο η Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησε με τη συνάδελφό της ως προς το κατά πόσο είναι εύκολο ή όχι άνθρωποι της ψυχαγωγίας να χειρίζονται την ενημέρωση.

«Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα. Είναι πολύ πιο εύκολο όταν κάνεις κάνεις ψυχαγωγία να κάνεις ενημέρωση και όχι τούμπαλιν., Η ενημέρωση απαιτεί μία εξειδίκευση και κάποιες γνώσεις, διαπιστωμένες ικανότητες δεν είναι απλό εκεί που σχολιάζεις κάτι ανάλαφρο – και δεν το υποτιμώ – να καλείσαι να αναλύσεις ένα έγκλημα. Θα πρέπει να έχεις  υπόψιν σου χιλιάδες δεδομένα, αυτά έιναι πράγματα που απαιτούν προσόντα και εξειδίκευση» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.