Αυτά είναι τα πρώτα τρέιλερ από τις νέες κωμικές σειρές της ΕΡΤ
Νέα

Αυτά είναι τα πρώτα τρέιλερ από τις νέες κωμικές σειρές της ΕΡΤ

Αυτά είναι τα πρώτα τρέιλερ από τις νέες κωμικές σειρές της ΕΡΤ

«Η τούρτα της μαμάς» παίρνει σχήμα

Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά στην ΕΡΤ, με τρεις νέες συναρπαστικές σειρές, που  υπόσχονται να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Τα πρώτα τρέιλερ των σειρών είναι στον αέρα για να πάρουμε μια γεύση για το τι έρχεται από τον Οκτώβριο.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις, θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο και θα μας ταξιδέψει όλους στο χωριό μας.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Μορφονιός

Τα καλύτερά μας χρόνια

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, θα τα ζήσουμε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από τη συναρπαστική σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η τούρτα της μαμάς

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», τη νέα οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές, από τον Οκτώβριο, στην ΕΡΤ1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νέα οικογενειακή κωμική σειρά έρχεται τον Οκτώβριο στο Νέο Πρόγραμμα της #ΕΡΤ1 Οι ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την 🎞️ “Τούρτα της μαμάς “. Ηθοποιοί: @kostaskoklas , @ketikonstantinou , Αλέξανδρος Ρήγας, Θάνος Λέκκας, Πάρης Θωμόπουλος, Μιχάλης Παπαδημητρίου, @ioannapilichou , Αθανάσιος-Γεώργιος Μαυρογιάννης, @lydia_fotopoulou , @iromaneofficial . Σενάριο-σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου #ItourtaTisMamas #ert1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertsocial) στις