«Αυτή η νύχτα μένει»: Γνωρίστε αναλυτικά τους χαρακτήρες της σειράς λίγο πριν από την πρεμιέρα
Σειρές

«Αυτή η νύχτα μένει»: Γνωρίστε αναλυτικά τους χαρακτήρες της σειράς λίγο πριν από την πρεμιέρα

«Αυτή η νύχτα μένει»: Γνωρίστε αναλυτικά τους χαρακτήρες της σειράς λίγο πριν από την πρεμιέρα

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου 22:40

Πρεμιέρα κάνει στις 10 Οκτωβρίου στις 22: 40 η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα.

Σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, η ιστορία διαδραματίζεται στο Αγρίνιο του 1984 και το νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο».

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους χαρακτήρες που θα απολαμβάνουμε στη μεγάλη οθόνη:

ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ)

Σκοτεινός, γοητευτικός, με μια σκληρή ομορφιά και πάντα αμφίσημος, ο Στρατής είναι ο ορισμός του απρόβλεπτου. Είναι ικανός για το καλύτερο, όπως και το χειρότερο. Ξέρει τη νύχτα καλά, μεγάλωσε σ’ αυτήν και την πονάει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ)

Αλύγιστος, ευφυής, φιλόδοξος και επίμονος, ο Χρήστος είναι ένας από τους ισχυρούς της πόλης του, αλλά πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος της εποχής του. Όσο καλά ξέρει να χτίζει ευκαιρίες, άλλο τόσο ξέρει και να τις κάνει κομμάτια.

ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΑΝΝΑ ΜΑΣΧΑ)

Μεγάλη καρδιά, με μεγάλη περηφάνια κι ακόμα μεγαλύτερη φωνή η Διαμάντω είναι η ψυχή του μαγαζιού και η γερή κολώνα των ανθρώπων του. Η ατάκα και το χιούμορ της, δεν καταφέρνουν, όμως, πάντα να κρύψουν τον καημό της.

ΖΕΤΑ (ΗΛΙΑΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ)

Εύθραυστη, δυνατή, παράξενη, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα, η Ζέτα δραπέτευσε από τη κόλαση που μοιράζονται πολλές γυναίκες, για να ψάξει να βρει μέσα από το τραγούδι και τον έρωτα …τη λύτρωσή της.

ΝΙΤΣΑ (ΚΟΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ)

Η Νίτσα, ο φύλακας άγγελος της Ζέτας, είναι μια γυναίκα που κέρδισε τη ζωή με τον τσαμπουκά της. Ακόμα κι όταν η ζαριά ήταν ανάποδη γι αυτήν. Πατάει στη γη, κοιτάει ψηλά, αλλά δε συγχωρεί εύκολα… ούτε τον εαυτό της….

ΓΙΩΡΓΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΡΤΕΚΗΣ)

Μια τεράστια καρδιά, που ρουφάει τη ζωή ως το μεδούλι, ο μεγαλύτερος αδελφός του δημάρχου, είναι ένας γενναιόψυχος γίγαντας, που όλοι περνούν για αφελή. Λατρεύει το ποδόσφαιρο, τη νύχτα και τις γυναίκες…

ΣΤΕΛΙΟΣ (ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ)

Ο διοικητής της χωροφυλακής Αγρινίου είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει να επιβιώνεις μέσα σε έναν κόσμο ισχυρών. Το έχει καταφέρει. Η στολή του είναι όπλο, αλλά κι εξασφάλιση. Έξυπνος, καχύποπτος, αλλά και καταστροφικός.

ΜΑΡΙΝΑ (ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΣΣΙΝΟΥ)

Η πρώην γυναίκα του δημάρχου, όμορφη, ευγενής, απόκοσμη και μεθυστική, ασκεί μία σχεδόν μεταφυσική επιρροή σε όποιον συνάντησε στη ζωή της…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ)

Πίσω από το εκπολιτισμένο παρουσιαστικό του, ο Μήτρος Διαγόρας, κρύβει μια στεγνή καρδιά. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι, ούτε τι σχεδιάζει… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κάνει πίσω όσο κι αν θα το έλπιζε κανείς.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Αγρίνιο 1984, νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο».

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο.

Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.