Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Νέα

Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στο The 2night show;

Για ακόμα μια χρονιά το The 2night show επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν επίσημα οι καλεσμένοι που θα του κάνουν ποδαρικό.

Στην πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν ο παρουσιαστής θα υποδεχτεί την Ιωάννα Τούνη, τον Αντίνοο Αλμπάνη και τη Μαρία Καβογιάννη.

Η Ιωάννα Τούνη μιλάει για πρώτη φορά τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει για ποιο λόγο επέλεξε το κανάλι της στο Youtube για να εξηγήσει το τι συνέβη αλλά και τι σχόλια δέχτηκε.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξηγεί γιατί το θεωρεί «παράσημο» στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, μιλάει για την προσωπική του ζωή και παραδέχεται ότι έχει βαρεθεί τη μοναξιά του.

Τέλος η Μαρία Καβογιάννη, που επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλάει για την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση, για το θέατρο αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή.