Αγανάκτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη μητέρα-αρνήτρια – Δείτε πώς «στρίμωξε» τον δικηγόρο της
Νέα

Αγανάκτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη μητέρα-αρνήτρια – Δείτε πώς «στρίμωξε» τον δικηγόρο της

Αγανάκτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη μητέρα-αρνήτρια – Δείτε πώς «στρίμωξε» τον δικηγόρο της

Πωλούσε μάσκες εκτός από… πνεύμα η 49χρονη και είχε νοσήσει με κορονοϊό!

Τα όρια του παραλογισμού αγγίζει η υπόθεση της 49χρονης μητέρας που συνελήφθη όταν αρνήθηκε να διενεργήσει ο γιος της self test προκειμένου να πάει  στο σχολείο, το 1ο Λύκειο Ευόσμου και παρακίνησε με ανάρτησή της σε εξέγερση άλλους γονείς.

Η 49χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε νωρίτερα ο Εισαγγελέας, ο οποίος ζητάει αυτόφωρο για όσους καλούν με αναρτήσεις να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self test.

Η μητέρα του μαθητή είχε κάνει μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου, γιατί αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στο σχολείο στο γιο της χωρίς να υποβληθεί σε self test.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα η 49χρονη βγήκε και αποθεώθηκε από άτομα που ασπάζονται τις απόψεις της.

Έψαλαν προς τιμήν της τον εθνικό μας ύμνο και της πέρασαν μια γαλανόλευκη σημαία στους ώμους με την ίδια να τους ευχαριστεί και να δείχνει πως το απολαμβάνει.

Μπροστά στις κάμερες η ίδια εμφανίστηκε αμετανόητη για τα self test και γενικότερα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Γονείς ένα έχω να πω, για τα παιδιά μας γίνεται αυτό» ήταν η δήλωσή της έξω από την Εισσαγελία.

Την ίδια στιγμή, ο γιος της πήγε το πρωί έχοντας κάνει το προβλεπόμενο self test και οι καθηγητές του επέστρεψαν την είσοδο.

Αυτό που ξεπερνάει κάθε φαντασία είναι ότι η ίδια γυναίκα πριν από λίγους μήνες πωλούσε μάσκες στο διαδίκτυο όπως αποκαλύπτει το Live News ενώ έχει νοσήσει με κορονοϊό!

Όπως σημείωσε μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Φώτης Μπαμπάνης, δεν γνωρίζει αν η ίδια επέτρεψε στο παιδί της να κάνει self test προκειμένου να πάει στο σχολείο σήμερα, καθώς δεν είχε επαφή με κανέναν.

«Εγώ δεν θα αξιολογήσω, ούτε θα κρίνω, ούτε θα ταυτιστώ με τις απόψεις της εντολέως μου» απάντησε ο συνήγορος της κατηγορούμενης όταν ρωτήθηκε αν επιμένει η μητέρα του μαθητή στις θέσεις της, σημειώνοντας ότι ο ίδιος στάθηκε στην κατηγορία που υπάρχει στη δικογραφία.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος «στρίμωξε» τον νομικό της σύμβουλο να απαντήσει αν -όταν τα δικαστήρια ανοίξουν κανονικά με την υποχρέωση δικαστές και δικηγόροι να κάνουν self test-  o ίδιος θα κάνει test προκειμένου να ξαναμπεί στις αίθουσες.

Ο δικηγόρος προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας ότι «θα το δούμε όταν προκύψει. Να το δούμε στην πρακτική του εφαρμογή».

«Αν δεν θέλετε να μου απαντήσετε πείτε το μου, μην το παιδεύουμε, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».

«Αντίθετος δεν είμαι, θα το σκεφτώ» απάντησε ο δικηγόρος.

«Τι να πω; Ψυχραιμία» είπε ο εμφανώς ενοχλημένος Νίκος Ευαγγελάτος.

https://streamable.com/rr2qq1