Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει τίποτα παράλογο όταν είσαι ερωτευμένος»
Νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει τίποτα παράλογο όταν είσαι ερωτευμένος»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει τίποτα παράλογο όταν είσαι ερωτευμένος»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή «Τι λέει;» για τη ζωή του και φυσικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Τατουάζ.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σειρά που συμμετέχει και στην κριτική που δέχεται, υποστήριξε πως δεν τον απασχολούν όσα γράφονται ή λέγονται. «Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα όταν ήταν να πάω στο Τατουάζ με γνώμονα αν θα με κριτικάρουν 5 ή 100 ή 1000. Ήταν μια επιλογή για τη ζωή μου και το μέλλον».

https://www.instagram.com/p/BfGJLG5lb4Y/

Τι δεν θα έκανε στη ζωή του, που έκανε ως Στέφανος στη σειρά; Ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε πως δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να αφήσει την αγαπημένη του να περάσει μια τόσο δύσκολη στιγμή, όπως έκανε ο Στέφανος με την Όλγα στο Τατουάζ, όταν αυτή ήταν στη φυλακή. Αν και συμπλήρωσε πως πιθανότατα δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά αν η σύντροφός του βρισκόταν στη φυλακή, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει τίποτα παράλογο όταν είσαι ερωτευμένος».

Πριν κλείσει τη συνέντευξη, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον Ντάνο αν θα τον ενδιέφερε η ενασχόληση με τα κοινά. Ο πρωταγωνιστής του “Τατουάζ” ξεκαθάρισε πως δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση και πως δεν είναι κάτι που να εμπίπτει στα άμεσα σχέδιά του. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το πάρει απόφαση στο μέλλον. «Ίσως αργότερα και να μπορούσα. Αυτή τη στιγμή έχω τόσα πράγματα να κάνω», είπε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: