«Άγριες Μέλισσες»: Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει τι έγινε στη σκηνή της απόδρασης
Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει τι έγινε στη σκηνή της απόδρασης

«Άγριες Μέλισσες»: Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει τι έγινε στη σκηνή της απόδρασης

Τι είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον Βόσκαρη και την Ελένη

Για το συγκλονιστικό φινάλε της ηρωίδας που ενσαρκώνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 μίλησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην Άννα Ζηρδέλη και την εκπομπή «Ευτυχείτε». Η τηλεοπτική «Φωτεινή» πεθαίνει στην απόδραση που γίνεται από τη φυλακή, βοηθώντας τη Λενιώ.

«Πέσαμε στο 10 το καλό που είναι οι “Άγριες Μέλισσες”. Υποδύομαι τη Φωτεινή, μου το είπε ο Χαρίτος και η μόνη θυσία που μου ζήτησε να κάνω ήταν να βάζω τα μαλλιά μου, γιατί ήμουν ξανθιά», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Μιλώντας για τη συγκλονιστική σκηνή της απόδρασης της Ελένης από τη φυλακή αποκάλυψε: «Κάναμε φοβερά γυρίσματα στο Λαύριο, μέσα στις σπηλιές , στα σκοτάδια. Φθάνουμε σε ένα δάσος και εκεί ζητώ στην Ελένη να φύγει και θα μείνω εγώ πίσω να τους καθυστερήσω».

Ενώ, στην ερώτηση αν πεθαίνει στην απόδραση είπε με χιούμορ: «Έρχεται ένας φαντάρος από το συνεργείο και μου λέει “δεν θέλω να σας πυροβολήσω. Σας έχω συμπαθήσει πολύ”»

«Ο Βόσκαρης είναι “ντοστογιεφσκικός” ήρωας. Θα φύγει από τις φυλακές, αλλά του έχει γίνει έμμονη ιδέα η Ελένη και την κυνηγά», είπε στη συνέχεια για τον άνθρωπο «κλειδί» στην πορεία της Λενιώς. Ενώ, αναφέρθηκε και στη Χατζίδου που τους εκβιάζει: «Η Χατζίδου μας εκβιάζει και δεν μπορούμε να μην την πάρουμε μαζί. Θα βρει τη μοίρα της».

Ακόμη, η τηλεοπτική «Φωτεινή» θα αποκαλύψει και το λόγο που την οδήγησε στη φυλακή.

Μιλώντας για τις μεγάλες επιτυχίες της στην τηλεόραση, αποκάλυψε: «Το μεγάλο μπαμ έγινε με το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Εκεί ήταν πραγματικά σαν να πηγαίναμε πενταήμερη και αυτό οφείλεται στον Γιάννη Μπέζο».

Τέλος, για τη συγκίνηση όλων των πρωταγωνιστών, όταν έπεσε η αυλαία στο «Τρίτο στεφάνι», όταν έκλεισαν τα θέατρα λόγω κορονοϊού είπε: «Αγκαλιαστήκαμε με μάσκα, ήπιαμε ένα κρασί και είπαμε ότι ελπίζουμε αρχές Δεκέμβρη να είμαστε και πάλι στη σκηνή».

https://streamable.com/4hbrum