«Άγριες Μέλισσες»: Ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσε το δικό του spoiler για τον Κωνσταντή
Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσε το δικό του spoiler για τον Κωνσταντή

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσε το δικό του spoiler για τον Κωνσταντή

Τι είπε ο σκηνοθέτης για τον προγραμματισμό της σειράς;

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Λευτέρης Χαρίτος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και όπως ήταν φυσικό του ζητήθηκε να δώσει spoiler για την αγαπημένη δραματική σειρά του κοινού.

Ο σκηνοθέτης εξήγησε πρώτα από όλα πώς ο κορονοϊός επέβαλε να προγραμματίσουν από νωρίς να γυρίσουν όλες τις δύσκολες σκηνές της σειράς ώστε να προλάβουν τις εξελίξεις.

«Είμαστε υγιείς και δουλεύουμε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Και το κανάλι και ο παραγωγός μας τα έχουν προβλέψει. Το καλοκαίρι κάναμε τις δύσκολες σκηνές. Έχουμε ολοκληρώσει τους δύσκολους χώρους. Την Παρασκευή που ανακοινώθηκε το lockdοwn έγινε ένας χαμός από μηνύματα μήπως σταματήσουμε» είπε και επιβεβαίωσε ότι η σειρά δεν θα προβάλλεται Παρασκευή ακριβώς για οικονομία ώστε να υπάρχουν επεισόδια.

Ο σκηνοθέτης διέψευσε ότι στις ερωτικές σκηνές χρησιμοποιείται κούκλα και ένας ηθοποιός, καθώς όπως είπε όλες αυτές οι σκηνές γυρίστηκαν νωρίς για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Η Φαίη Σκορδά του ζήτησε πιεστικά να δώσει spoiler, αφού πρώτα επιβεβαίωσε τα υπάρχοντα για την αποφυλάκιση της Ελένης -για την οποία δήλωσε ότι δεν έχει γραφτεί το αν θα παντρευτεί.

Τελικά είπε ότι «κάτι θα γίνει με τον Κωνσταντή. Θα δούμε αν θα πάει καλά ο αρραβώνας του» παρόλο που δεν θέλησε να πει ευθέως ότι η σχέση με τη Δόμνα δεν θα έχει αίσια κατάληξη.

https://streamable.com/2ohtr7

Νωρίτερα, ο Αλέξης Μίχας έδωσε και άλλο spoiler για τη συνάντηση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Όπως είπε, ο Κωνσταντής θα φτάσει να πιαστεί στα χέρια με τον Τάκη για τη Δρόσω προκειμένου να την ξεμπλέξει από την Τρούμπα. Όμως παρακάτω θα τον δούμε να εξαφανίζεται από το Διαφάνι σπέρνοντας αγωνία στους Σεβαστούς.

https://streamable.com/7gmvjt