«Άγριες Μέλισσες»: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά και συγκινούν – Το story της Ουρανίας με τον Ακύλα και το «αντίο» του Μελέτη
Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά και συγκινούν – Το story της Ουρανίας με τον Ακύλα και το «αντίο» του Μελέτη

«Άγριες Μέλισσες»: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά και συγκινούν – Το story της Ουρανίας με τον Ακύλα και το «αντίο» του Μελέτη

Ο Δούκας κάνει αποκαθήλωση του σκηνικού

Οι «Άγριες Μέλισσες» έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (7/7) με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο, μετά από τρία χρόνια.

Το κλάμα ήταν το βασικό γνώρισμα όσων το παρακολούθησαν ειδικά σε σκηνές όπως ο θάνατος του Δούκα, αλλά κι εκείνος του Μελέτη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας σε σημείο που το Twitter έκλαψε και παρακαλούσε να μην θανατωθεί.

Τρία χρόνια και μετά από τόσα εγκλήματα, ενώ ήταν ο πιο μισητός χαρακτήρας, ήταν κι αυτός που εν τέλει μας έκανε να κλάψουμε περισσότερο από όλους.

Στη διάρκεια της εβδομάδας οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούσαν τη σειρά, οι περισσότεροι όμως είπαν το αντίο σήμερα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Λεωνίδας Κακούρης, η Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και ο Μελέτης (aka Γιώργος Γεροντιδάκης).

Ο Δούκας μάλιστα ανέβασε στα stories του και βίντεο από την αποκαθήλωση του σκηνικού, δείχνοντας μας εικόνες από το αρχοντικό των Σεβαστών, τη χωροφυλακή, αλλά και το σπίτι του Προύσαλη.

Η Αμαλία Καβάλη από την άλλη έκανε ένα story με τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος ήταν μέσα στα «αίματα» δείχνοντας μας μεταξύ άλλων πως η σκηνή που ο Μελέτης τον σέρνει με το άλογο το σώμα του δεν είναι παρά μόνο μία κούκλα.

«” Ανακούφιση ”

Τελείωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα μοναδικό ταξίδι που θα έχω και θα έχουμε χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά μας!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους ανθρώπους που παρακολούθησαν, αγάπησαν και στήριξαν την δουλειά μας αυτά τα τρία χρόνια γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο Διαφάνι μας!

Σας ευχαριστούμε για όλα!!», έγραψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Η Θεοφανία Παπαθωμά από την άλλη, ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες της ως Βιολέτα από αυτά τα τρία χρόνια κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι δύσκολο να απεκδυθείς έναν ρόλο που υποδύεσαι τόσα χρόνια. Που τον αγάπησες και αγαπήθηκε πολύ!

Αποχαιρετώ σήμερα τη Βιολέτα με χαρά και νοσταλγία.

Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που δούλεψαν με πάθος και μεράκι.

Ευχαριστώ το κοινό για την αγάπη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Και κυρίως ευχαριστώ τους συναδέλφους, συμπρωταγωνιστές, φίλους, αδερφούς μου, τους Ηθοποιούς!

Τα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ που σέρνουν την άμαξα και μας ταξιδεύουν. Που καταθέτουν την ψυχή τους και ασκούν το λειτούργημα τους με αυταπάρνηση, ασχέτως αν είναι χαρούμενοι, λυπημένοι, αν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, αν πέθανε η μάνα τους. Κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Οι ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΡΩΕΣ!

Σας ευχαριστώ!».

Ο Λεωνίδας Κακούρης έγραψε: «Άγριες Μέλισσες

Τίτλοι τέλους …», ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα σκηνικά.