“Άγριες Μέλισσες” – Spoiler: Η σοκαριστική αλήθεια που θα μάθει η Ασημίνα για την υγεία της!
Νέα

“Άγριες Μέλισσες” – Spoiler: Η σοκαριστική αλήθεια που θα μάθει η Ασημίνα για την υγεία της!

“Άγριες Μέλισσες” – Spoiler: Η σοκαριστική αλήθεια που θα μάθει η Ασημίνα για την υγεία της!

Εξαφανίζεται ο Μελέτης και επιστρέφει ο Κυπραίος

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως σε ό,τι αφορά την Ασημίνα, τη Δρόσω και την Ελένη.

Η Ασημίνα δεν μπορεί να κάνει παιδί!

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να την ακολουθήσει στο Παρίσι με τον Νικηφόρο αλλά θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, θα βρεθούν με τον Νικηφόρο απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια που θα μαθευτεί στο επεισόδιο της Τρίτης.  Ο γιατρός στο νοσοκομείο ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες! Παράλληλα, στο ίδιο επεισόδιο, η Ελένη συνειδητοποιεί ότι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της Δρόσως είναι ο Νικηφόρος.

Έτσι στο επεισόδιο της Πέμπτης κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τον Νικηφόρο, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του. Αντίθετα, η Ασημίνα αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της.

Η επιστροφή του Κυπραίου

Μετά τη σύντομη παραμονή του στο μοναστήρι, τη Δευτέρα ο Κυπραίος επιστρέφει στο Διαφάνι και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. Την Τρίτη επισκέπτεται την Ελένη προσπαθώντας να της εξηγήσει τους λόγους που εξαφανίστηκε, αλλά εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει.

Η εξαφάνιση του Μελέτη

Ο Μελέτης ανακαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη και το μυστικό του και στο επεισόδιο της Τρίτης ο Κλεομένης τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί. Ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη ενώ παράλληλα την Τετάρτη ο Μελέτης θα του αποκαλύψει πράγματα που θα τον συγκλονίσουν. Παρόλα αυτά τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο καθώς τον τσακώνει στον στάβλο με την Πηνελόπη. Μετά από αυτό εξαφανίζεται με την Πηνελόπη και τον Κωνσταντή να ανησυχούν.

Το τρίγωνο Τόλλια – Παγώνας – Ουρανίας

Η  Παγώνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Τόλλια και την Ουρανία σε τρυφερή στιγμή και στο επεισόδιο της Τετάρτης οργισμένη από την προδοσία της Ουρανίας, την κατηγορεί πως προσπάθησε να της κλέψει τον άντρα.