«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας
Νέα

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας

Οι δρακόντειοι όροι που θα βάλουν Δούκας και Μυρσίνη στη Δρόσω για τον μικρό Σέργιο

Η επιστροφή της Δρόσως στο Διαφάνι ήταν ένα μεγάλο σοκ για την Ασημίνα που για 6 χρόνια ήταν ήρεμη πως η αδερφή της βρισκόταν μακριά από τον μικρό Σέργιο.

Η πίεση και ο φόβος να αποκαλυφθεί ποια είναι η βιολογική μητέρα του γιου της σπρώχνει την Ασημίνα να εξαφανιστεί παίρνοντάς τον μαζί της σε ένα χωριό έξω από το Διαφάνι.

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Αλέξης Μίχας για τις «Άγριες Μέλισσες» στην εκπομπή «Το Πρωινό», μετά από τη φυγή της ολόκληρο το χωριό θα κινητοποιηθεί για να τη βρει με πρωτοστάτες τον Νικηφόρο και την Ελένη.

Εκείνος τυφλωμένος από οργή θα προσεγγίσει τον Μπάμπη και θα τον απειλήσει για να του αποκαλύψει την κρυψώνα της γυναίκας του. Ο γιος του Κυριάκου θα συλληφθεί από τη χωροφυλακή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εξαφάνιση της.

Η Ελένη θα είναι αυτή που θα την εντοπίσει πρώτη αλλά στην πρώτη τους συνάντηση δεν θα καταφέρει να τη μεταπείσει να γυρίσει πίσω, ωστόσο, στη δεύτερη επίσκεψή της θα είναι ο αγγελιοφόρος ενός μηνύματος του Νικηφόρου που η Ασημίνα δεν θα μπορεί να αγνοήσει.

Αν δεν επιστρέψει της μήνυσε πως θα φτάσει στα άκρα, μέχρι και στο σημείο να της πάρει για πάντα το παιδί. Υπό τα νέα δεδομένα η Ασημίνα θα γυρίσει στο σπίτι τους αλλά οι μεταξύ τους σχέσεις θα έχουν διαρραγεί σχεδόν οριστικά.

Μέσα σε όλα αυτά, οι ελπίδες της Δρόσως ότι θα μπορεί να έχει περισσότερη επαφή με τον γιο της αναπτερώνονται, όμως, η Μυρσίνη και ο Δούκας θα σταθούν εμπόδιο στα πλάνα της αφού θα της βάλουν δρακόντειους όρους για το παιδί.

https://streamable.com/ew2ser