Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Η αποτυχημένη έκπληξη, τα 16 χρόνια έρωτα και το παιδί που δεν ήρθε
Νέα

Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Η αποτυχημένη έκπληξη, τα 16 χρόνια έρωτα και το παιδί που δεν ήρθε

Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Η αποτυχημένη έκπληξη, τα 16 χρόνια έρωτα και το παιδί που δεν ήρθε

Το ζευγάρι έκανε τον απολογισμό του στο αγαπημένο του νησί, τα Κύθηρα

Η σχέση του Αιμίλιου Χειλάκη και της Αθηνάς Μαξίμου ήταν καρμική και ο γάμος τους αναπόφευκτος. Μπορεί η έκπληξη της Αθηνάς το 2004 να μην πέτυχε, ωστόσο ένα χρόνο αργότερα οι δυο τους «δέθηκαν» και μέχρι σήμερα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Τα Κύθηρα είναι το αγαπημένο τους νησί, ενώ αυτοσκοπός τους δεν είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Μια διαδικασία στην οποία μπήκαν, τελικά δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στο ότι «δεν πειράζει».

«Με μερικούς ανθρώπους τα πράγματα συμβαίνουν χωρίς να ομολογηθούν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην Ίνα Ταράντου και την εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» για τη σύζυγό του και συνέχισε: «Το να βλέπεις την Αθηνά να παίζει είναι αυτόματα έρωτας. Έτσι μου δημιουργήθηκε ο έρωτας, πάνω στη σκηνή».

«Ο Αιμίλιος έκανε γυρίσματα στα Κύθηρα κι εγώ είπα να του κάνω έκπληξη. Ξεκίνησα από τη Σαντορίνη και έφτασα μόνη μου εκεί. Για εμένα ήταν μεγάλης σημασίας το ταξίδι. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνη μου. Δεν πήγε καλά η έκπληξη γι αυτό και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Έκτοτε ερχόμαστε κάθε χρόνο από το 2005 που είμαστε μαζί. Παρόλο που το πρώτο ραντεβού μας δεν πήγε καλά. Είναι σαν να μας έδεσε το νησί», είπε η Αθηνά με τον Αιμίλιο να αναφέρει τι είναι αυτό που τον έκανε να την αγαπήσει:

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι συνεπής με αυτό που λέει. Ακόμα και να σου πει κάτι που διαφωνείς είναι συνεπής με αυτό. Δεν φταίω εγώ για την έκπληξη, το 2004 ήταν το καλοκαίρι της χαράς. Μετά από δυο χρόνια την παντρεύτηκα. Είναι αυτό που ξέρεις ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις. Τελικά δεν έκανα λάθος».

Η Αθηνά Μαξίμου μίλησε γι αυτό που τη νευριάζει και παράλληλα θαυμάζει στον ηθοποιό: «Με νευριάζουν αυτά που λατρεύω. Είναι στοχολάτρης. Αυτό θαυμάζω και κατά συνθήκη μπορεί να είναι και καταστροφικό. Εκεί θα του πω πρόσεξε και εκεί μπορεί να κοντραριστούμε. Αγαπώ το κομμάτι του αυτό το δυναμικό και από την άλλη είναι πολύ ευαίσθητος και κάποιες φορές αδύναμος».

https://streamable.com/0o5apl

«Η πίστη και η απιστία είναι μια συνειδητή απόφαση. Έχουμε πάρει την απόφαση να σεβόμαστε τον άλλον. Να είμαστε πιστοί. Το δύσκολό είναι να μείνεις με κάποιον. Οι άνθρωποι βέβαια χωρίζουν για το καλό τους, το μέλλον δείχνει τι απόφαση έχεις πάρει. Το να μείνεις με κάποιον είναι σπουδαίο», τόνισε ο Αιμίλιος.

«Σπουδαίο για εμένα είναι ο Αιμίλιος, η μητέρα μου, οι φίλοι μου που είναι λίγοι. Χρειάζεται να αντιλαμβάνεσαι πώς σκέφτεται ο άλλος για να χτίσεις μια σχέση. Δεν πρέπει να τον τοποθετείς σε μια θέση που δεν είναι. Πρέπει να αποδέχεσαι τον άλλον όπως είναι. Θέλει υπομονή, είναι αγώνας. Πρέπει να ακούς τον άλλον, τα προβλήματά του, να είσαι εκεί χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση», δήλωσε η Αθηνά.

Το παιδί που δεν ήρθε…

Ανάμεσα στις πιο δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει η Αθηνά Μαξίμου ήταν οι προσπάθειες απόκτησης ενός παιδιού με τον Αιμίλιο Χειλάκη, οι οποίες δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Δεν τα καταφέραμε και την ώρα που συνέβαιναν αυτά ήταν δύσκολα. Μετά την επεξεργασία των καταστάσεων και των δεδομένων είπαμε ότι δεν πειράζει. Δεν είναι αυτοσκοπός να κάνει κανείς παιδιά. Μπορείς να αφήσεις άλλα πράγματα πίσω σου, μια καλή ενέργεια ή ότι κάνεις με τη δουλειά ςου», εκμυστηρεύτηκε η Αθηνά, ενώ με τη σειρά του ο σύζυγός της είπε:

«Δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού. Την Αθηνά που ερωτεύτηκα παντρεύτηκα. Η συζυγία είναι περίεργη λέξη. Πρέπει να είσαι κάτω από μια βασική ανάγκη. Να είναι ο ένας μαζί με τον άλλον. Μαζί παλεύουμε για κάτι. Δεν είναι απλά κάνουμε ένα παιδί. Δεν ξέρω αν αυτή η προσπάθεια διαιώνισης του είδους πρέπει να πιέζεται. Ξέρω από την προσπάθειά γυναικών του να γίνουν μητέρες, χάθηκαν. Δεν θέλω να βασανίσω το σώμα ενός ανθρώπου».

https://streamable.com/rvd6n6

Ο Αιμίλιος για την Αθηνά είναι ο άνθρωπός της και δεν υπάρχει κάτι που θα τους χώριζε.

«Ακόμα κι αν κάτι συμβεί και δεν είμαστε μαζί, ούτε αυτό μπορεί να μας χωρίσει. Για εμένα είναι ο άνθρωπός μου ότι και να γίνει. Οπότε για μένα δεν έχει σημασία».

https://streamable.com/61gupm