Αιμίλιος Χειλάκης: «Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”»
Νέα

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”»

Ο ηθοποιός έχει υπάρχει «κακός χειριστής» όταν ήταν σε θέση ισχύος

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε τις διαφορές των ηθοποιών από γενιά σε γενιά, τη δική του συμπεριφορά ένα διάστημα που βρισκόταν σε θέση ισχύος, για τα εμβόλια, αλλά και τη σχέση του με την Αθηνά Μαξίμου.

«Πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος που φέρει την ευθύνη των άλλων. Είναι χυδαίο σε μια παράσταση να κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου. Ο καπετάνιος αφήνει πάντα τελευταίος το καράβι», σχολίασε ο ηθοποιός και ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη:

«Κάποια λάθος συνεννόηση έγινε. Τα πράγματα έγιναν απότομα. Η κυβέρνηση είπε lockdown στους ανεμβολίαστους, ο Άρης έπρεπε να αφήσει λίγο χρόνι πριν φύγει. Εγώ θα έδινα δύο εβδομάδες ακόμα, μέχρι να γίνει μια αντικατάσταση. Δεν μπορώ όμως να δηλώνω τι θα έπρεπε να κάνει ο Άρης, είναι υπέροχος ηθοποιός και ανέλαβε την ευθύνη της απόφασης του».

Για τις διαφορές των ηθοποιών από γενιά σε γενιά: «Η δική μου γενιά ήταν πιο πολύ της δουλειάς και της αγάπης προς τον συνάδελφο, από την προηγούμενη. Η επόμενη που αναλαμβάνει τώρα, βλέπω πρακτικές περίεργες και ακούω λάθος συμπεριφορές. Ακού το “πώς μου μίλησε έτσι ο νέος σκηνοθέτης”. Κι εγώ έχω υπάρξει κακός χειριστής όταν ήμουν σε θέση ισχύος. Κάποιες φορές δεν ήμουν καλός συνάδελφος ή καλός αρχηγός. Ήταν τότε στα 30-35 μου. Όταν άρχισαν να μου πετυχαίνουν τα πράγματα δεν είχα ανάγκη να πλακωθώ με κανέναν».

«Δεν με επηρεάζουν τα στημένα τρολ που με βρίζουν», σχολίσε για αυτά που διαβάζει στα social media, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ασχολούνταν με τα κοινά, απάντησε: «Όταν έχεις γνώμη τότε ασχολείσαι με τα κοινά, άρα δημιουργείς ψηφοφόρους. Δεν διαφωνώ σε όλα με τη ΝΔ, ούτε πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που θα φέρει την αλλαγή. Προοδευτικοί είμαστε όταν καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται να κάνει το εμβόλιο, δεν είναι όλοι “ψεκασμένοι”. Εγώ είμαι εμβολιασμένος, αν είμαι ανεμβολίαστος και με κυνηγούσαν έτσι, θα στύλωνα τα πόδια σαν μουλάρι και δεν θα το έκανα. Τα νέα παιδιά είναι πολύ γενναία. Έχουν αντέξει και την οικονομική κρίση και αυτή της πανδημίας. Στη γενιά τους, έλαχε πόλεμος»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη σχέση τους. Μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ τον ρώτησε για την υιοθεσία ενός παιδιού που τελικά δεν προχώρησε, με τον ίδιο να αποκαλύπτει:

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε ακούσει. Διαλέξαμε να μην το κάνουμε, οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά».