Άκης Σακελλαρίου: Με διπλή μάσκα μίλησε για την σημασία της υγείας στο «φλΕΡΤ»
Νέα

Άκης Σακελλαρίου: Με διπλή μάσκα μίλησε για την σημασία της υγείας στο «φλΕΡΤ»

Άκης Σακελλαρίου: Με διπλή μάσκα μίλησε για την σημασία της υγείας στο «φλΕΡΤ»

O ηθοποιός δεν ξεχνά την περιπέτεια που θα του κόστιζε τη ζωή

Ο Άκης Σακελλαρίου ήταν καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» και αποτέλεσε από τις λίγες παρουσίες στην τηλεόραση που όχι μόνο εμφανίστηκε με μάσκα ζωντανά αλλά ήταν και διπλή.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό ότι έχει περάσει τη νόσο των λεγεωνάριων, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, μία νόσος που «χτυπά» τους πνεύμονες.

Είχε όμως έναν λόγο παραπάνω να φορά μάσκα, αφού όπως εξήγησε η Νάντια Κοντογεώργη, ο ηθοποιός μόλις είχε επιστρέψει από το Παρίσι.

https://streamable.com/1u7yyr

Στη διάρκεια της κουβέντας, ο ηθοποιός δυσκολευόταν να μιλάει διαρκώς λόγω της παρουσίας της διπλής μάσκας, όμως δεν δυσανασχέτησε ούτε λεπτό και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην το παρατηρήσει και να τον ρωτήσει για την περιπέτεια της υγείας του δύο χρόνια πριν.

«Η όλη ασθένεια με έχει κάνει να είμαι λίγο παρενθετικός» είπε ο ηθοποιός με χιούμορ διότι δεν μπορούσε να καθίσει ακίνητος και συγκεντρωμένος.

«Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα κουράζομαι. Έχει αλλάξει μέσα μου ένας ενδόμυχος φόβος μη τυχόν γίνει κάτι γιατί όλο αυτό έγινε λόγω άγνοιας κινδύνου. Τώρα και λόγω Covid τα πράγματα είναι διαφορετικά εξ ού και η διπλή μάσκα και το δεύτερο τεστ που θα κάνω. Επαναπροσδιόρισα και ιεράρχησα τα πράγματα» είπε. «Με έχει επηρεάσει πολύ το λυσιτελές του βίου μας» κατέληξε.

https://streamable.com/dvfd2r