Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η on air πρόταση συνεργασίας από την Κατερίνα Καινούργιου και ο Στάθης Σχίζας
Νέα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η on air πρόταση συνεργασίας από την Κατερίνα Καινούργιου και ο Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η on air πρόταση συνεργασίας από την Κατερίνα Καινούργιου και ο Στάθης Σχίζας

Καλεσμένη στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου και τη Super Katerina βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/6) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και πιο πρόσφατα από εκείνη στο J2Us, το οποίο και κέρδισε μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, η οποία μετράει ήδη ενάμιση χρόνο, ενώ σχολίασε και το απόσπασμα με τα χάδια της Μαίης στον Στάθη στο Survivor.

Για τα χάδια της Μαίης στον σύντροφό της: «Έρχονται κοντά τα παιδιά, λογικό είναι. Περνάνε όλες αυτές τις κακουχίες… Έχω το πάνω χέρι φουλ σε αυτή τη σχέση. Τώρα το βλέπω το πλάνο αυτό, δεν το είχα ξαναδεί. Δεν το παρεξηγώ όμως γιατί βλέπω ότι αυτός κοιμάται σχεδόν. Νομίζω ότι είναι φιλικό όλο αυτό. Αν ήταν να είχε γίνει κάτι, θα είχε γίνει εδώ και καιρό»

«Επειδή ξέρω τον Στάθη πολύ καλά, ίσως ακούγεται λίγο περίεργο αλλά δε θα διακινδύνευε τη σχέση μας. Έχει περάσει από χίλια κύματα αυτή η σχέση και πιστεύω ότι ειδικά τώρα που έχει βγει όλο αυτό προς τα έξω, μετά από τόσο καιρό, δε θα το διακινδύνευε. Είχαμε δοκιμασίες και δυσκολίες, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν και εγώ χωρισμένη», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μεταξύ άλλων και αποκάλυψε ότι έχει γνωρίσει την κόρη του αγαπημένου της, καθώς και ότι η σχέση τους μετρά ήδη σχεδόν 1,5 χρόνο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζει με την Κατερίνα Στικούδη, όπου όμως δεν έχει υπογράψει ακόμη κάτι.

Με αφορμή αυτή την είδηση η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κι επίσημη πρόταση στην Αλεξάνδρα, αν θέλει του χρόνου να είναι μαζί στην εκπομπή της.

Πώς αντέδρασε η Αλεξάνδρα;

«Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε κάποια στιγμή, γατί είσαι πολύ γλυκό πλάσμα. Θέλω να σπάσουμε το ταμπού ότι μια πολύ ωραία γυναίκα, δεν είναι έξυπνη. Θέμη αν είσαι οκ και εσύ, θέλω πάρα πολύ την Αλεξάνδρα στην παρέα μας του χρόνου. Αν δεν κάνεις κάτι άλλο και θέλεις, θέλω πολύ του χρόνου να είσαι στην παρέα μας. Μου αρέσεις πάρα πολύ. Θεωρώ πως αν το δουλέψεις, σε λίγα χρόνια θα κάνεις κάτι δικό σου. Σκέψου το. Δεν είμαι ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Θέλω να είσαι στην παρέα μας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να χαμογελά και να της απαντά: «Είναι επίσημη πρόταση; Να αγχωθώ;».