Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απάντησε στον σύζυγό της για το «διάλειμμα» στον γάμο τους;
Νέα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απάντησε στον σύζυγό της για το «διάλειμμα» στον γάμο τους;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απάντησε στον σύζυγό της για το «διάλειμμα» στον γάμο τους;

Γιατί χώρισαν τελικά;

Δύο στα δύο έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο «Πρωινό» αφού και ρεπορτάζ της αφιέρωσαν αλλά και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής.

Μιλώντας στη Μαίρη Αρώνη  επιβεβαίωσε ότι της έχει γίνει πρόταση για Survivor και «Φάρμα».

«Το Just the 2 of us είναι  σίγουρα πιο κοντά σε μένα. Έχω βγάλει κι ένα κομμάτι στο παρελθόν.  Παίζω και πιάνο και κιθάρα. Είμαι προετοιμασμένη για οποιαδήποτε πρόταση» είπε χαρακτηριστικά.

«Μου αρέσει ο αέρας ο πιο χωριάτικος αλλά ήθελα κάτι άλλο» είπε για τη «Φάρμα».

Απάντησε όμως και στον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο που δήλωσε ότι το διάλειμμα στον γάμο τους κράτησε πολύ.

«Θέλαμε να είμαστε σίγουροι πριν το πούμε, ένα μήνα πριν είχε ξεκινήσει όλο αυτό και μετά βγήκε στη δημοσιότητα. Έχουμε ακούσει ακραία πράγματα ότι ήταν συμβόλαιο ο γάμος, ψεύτικος, στημένος. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπάρχουν διάφορα θέματα, δεν είναι μόνο τα παιδιά είναι και η διαφορά ηλικίας, η δουλειά μας είναι πολύ έντονη» είπε για τους λόγους που χώρισε.

«Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις μεταξύ μας και μέχρι να είναι σίγουρο δεν θέλω να πω  κάτι» είπε απαντώντας σε αυτό που είπε ο σύζυγός της ότι συζητούν το διαζύγιο πλέον.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ δεμένοι με τον Αριστομένη. Στο τέλος ίσως καταλήξουμε σε μια πολύ δυνατή φιλία» είπε ακόμα.

https://streamable.com/ougmkk

Μιλώντας και ζωντανά στο πλατό του «Πρωινού» επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις για το J2US που ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου.

https://streamable.com/7dvdrt