Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ψυχανάλυση, ο πατέρας του και η «τρασίλα» της τηλεόρασης
Νέα

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ψυχανάλυση, ο πατέρας του και η «τρασίλα» της τηλεόρασης

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ψυχανάλυση, ο πατέρας του και η «τρασίλα» της τηλεόρασης

Οι παραστάσεις του μπαμπά του που βαριόταν να βλέπει

Στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και το «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος μίλησε για τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, τον πατέρα του Ηλία Λογοθέτη αλλά και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Παιδί χωρισμένων γονιών δήλωσε: «Για εμένα η υποκριτική ήταν ένας τρόπος για να έρθω πιο κοντά με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν έριξε ποτέ σκιά σε εμένα, ακόμα κι αν κάποιοι προσπάθησαν να τη βάλουν από μόνοι τους αυτή τη σκιά. Κάποιοι δάσκαλοί μου ας πούμε, συγχωρεμένοι. Στις αρχές σίγουρα κάποιοι θα πίστευαν ότι παίζω λόγω του ονόματός μου».

Η μητέρα του ήταν ψυχαναλύτρια… «Δεν μπόρεσε να με καθοδηγήσει η μητέρα μου και μάλιστα μέχρι πριν από 2,5 χρόνια είχα άρνηση στην ψυχανάλυση. Τώρα που κάνω, έχω ανακαλέσει».

Ο ηθοποιός θα ήθελε λιγότερη «τρασίλα» στην τηλεόραση. «Θέλω να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τον τηλεθεατή, ο οποίος πλέον έχει αναπτύξει το πεδίο δράσης του».

Όσο για την αγαπημένη του παράσταση στην οποία έπαιξε ο πατέρας του: «Ήταν ο “Οθέλλος” που είχε παίξει στο Εθνικό. Ο πατέρας μου έκανε επιθεώρηση πολύ κι εγώ βαριόμουν να τη βλέπω. Τη θεωρούσα εύκολη. Κάποια στιγμή που εγώ το είχα πάει πολύ στην τέχνη, έπαψα να βλέπω αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι αν ήταν στο εξωτερικό θα μπορούσε να είχε κάνει τεράστια πράγματα».

https://streamable.com/14gpmx