Αλέξης Γεωργούλης: Η επιστήθια φίλη του μιλά για την υπόθεση – «Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι το θύμα, είναι ένα εργαλείο»
Νέα

Αλέξης Γεωργούλης: Η επιστήθια φίλη του μιλά για την υπόθεση – «Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι το θύμα, είναι ένα εργαλείο»

Αλέξης Γεωργούλης: Η επιστήθια φίλη του μιλά για την υπόθεση – «Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι το θύμα, είναι ένα εργαλείο»

Τελικά είχε σχέση με την Ελένη Χρονοπούλου

Η επιστήθια φίλη του Αλέξη Γεωργούλη, Αθηνά Κρικέλλη, μίλησε στο TLive μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης περί βιασμού και ξυλοδαρμού.

Όπως έκανε σαφές, θα είναι δίπλα του και η γνώμη της για τον ηθοποιό και Ευρωβουλευτή δεν αλλάζει αφού γνωρίζονται πάνω από 15 χρόνια.

«Τον ξέρω τουλάχιστον 15 χρόνια. Ό,τι και να μάθω, ό,τι και να ακούσω για τον Αλέξη δεν πρόκειται να αλλάξει τη δική μου τη γνώμη. Ο Αλέξης είναι αδελφός, είναι ένας από τους πιο λαμπερούς ανθρώπους που μπορεί κάποιος να έχει την τύχη να τους έχει κοντά του γιατί είναι από τους ανθρώπους που θα σου σταθούν. Δηλαδή θα ‘ρθει από το πουθενά, θα εμφανιστεί μπροστά σου ως από μηχανής Θεός, θα παρατήσει τα πάντα να ‘ρθεί να σου σταθεί. Έχουμε ζήσει πολλά, είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έρχεται στο σπίτι μου αυτός και η οικογένειά του, έχουμε κάνει Πάσχα μαζί, έχουμε κάνει Χριστούγεννα πάνω στο χωριό, με τα αδέλφια του, με την οικογένειά του που είναι εξαίρετη. Στεναχωρέθηκα με αυτό που άκουσα, εννοείται δεν πιστεύω τίποτα».

Για το εάν έχει μιλήσει μαζί του, είπε: «Όχι γιατί δε θέλω να του φορτώσω τίποτα, δεν υπάρχει λόγος. Ήδη φαντάζομαι ότι θα είναι σε μια πολύ άσχημη κατάσταση γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος, ένα καλό παιδί, ένας άνθρωπος που νιώθεις καλά να είναι δίπλα σου, νιώθεις ασφάλεια, λες έχω τον αδελφό μου δίπλα μου, τον φίλο μου, έναν άνθρωπο που μπορώ να του εμπιστευτώ τα πάντα. Όποιος και να έρθει, 200 γυναίκες να εμφανιστούν και να πουν “ξέρεις, αυτός ο άνθρωπος έκανε κάτι”, θα χαμογελάσω. Γιατί δεν είναι αυτός ο Αλέξης, μάλλον μιλάει για άλλον άνθρωπο. Ή οι συγκυρίες είναι τέτοιες που τους επιτρέπουν να μιλούν έτσι. Νομίζω ότι όλο αυτό το πράγμα θα ξεκαθαρίσει μετά την προεκλογική περίοδο όπως είπε και ο Αλέξης. Εδώ στην Ελλάδα πρώτα κατηγορούμε κάποιον, μετά αθωώνεται ή όχι αυτό δεν έχει καμιά σημασία».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκα και για το εάν ο Αλέξης Γεωργούλης είχε σχέση με την Ελένη Χρονοπούλου, τονίζοντας: «Και να ήξερα δε θα έλεγα κάτι, δεν με αφορά, δεν είναι δικό μου θέμα. Αυτό ξέρω όμως, είναι ότι με όλες του τις σχέσεις είχε μία άψογη συνεργασία. Ακόμα κι όταν χώριζε, μία άψογη σχέση, με ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά. Εγώ θεωρώ ότι είναι το θύμα, αυτή τη στιγμή είναι ένα εργαλείο. Ξέρετε γιατί το λέω; Γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση της κοπέλας. Δηλαδή, εάν εμένα η σχέση μού φερόταν έτσι, θα τον έστηνα στα 5 μέτρα, δεν πάει να είχε τη μεγαλύτερη θέση στον πλανήτη; Όταν λοιπόν ακούω ότι ένας άνθρωπος πήγε και έκανε καταγγελία αλλά την έκανε ανώνυμη και μετά από 6 μήνες πήγε και την έκανε επώνυμη και μετά πέρασαν 3 χρόνια και δεν το συζήτησε με κανέναν. Δηλαδή δε θέλεις να προειδοποιήσεις άλλες κοπέλες;».

Και πρόσθεσε: «Έχει βιώσει πολλά χτυπήματα μετά από αυτήν του την ξαφνική αναγνωρισιμότητα και το έχει διαχειριστεί πάρα πολύ καλά, με πολλή ηρεμία, με σεμνότητα, με χαμηλούς τόνους, με σεβασμό στους άλλους ανθρώπους, βοηθάει όποτε μπορεί. Θα σας πω ένα πολύ απλό περιστατικό. Παραθερίζαμε στα παράλια της Λάρισας, και κάθε φορά που μιλούσαμε ξεχνάω να του πω ότι έχω σπάσει το χέρι μου. Μετά από 7-8 μέρες του είπα ότι το έσπασα και φοράω γύψο και μου κλείνει το τηλέφωνο στα κούτρα. Λέω θύμωσε γιατί δεν του το είπα τόσες μέρες. Στις πέντε ώρες χτυπάει το κουδούνι και ήταν ο Αλέξης. Μπήκε στο αυτοκίνητο και ήρθε από την Αθήνα και είπε “πες μου τι θέλεις να σου κάνω”.

Εγώ δεν στεναχωριέμαι γιατί δεν πιστεύω τίποτα, εννοείται. Και πάντοτε σε ένα δωμάτιο πήχτρα στο σκοτάδι, η ηλιαχτίδα θα βρει μία μικρή χαραμάδα και θα βγει έξω. Θα βγει η αλήθεια».