Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου – «Μας πήρε 1,5 χρόνο να μας το κλείσει! Ε, ας το κλείσει και σε μας!»
Νέα

Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου – «Μας πήρε 1,5 χρόνο να μας το κλείσει! Ε, ας το κλείσει και σε μας!»

Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου – «Μας πήρε 1,5 χρόνο να μας το κλείσει! Ε, ας το κλείσει και σε μας!»

Επεισοδιακή ήταν η τηλεφωνική παρουσία του Αλέξη Κούγια στο «Χαμογέλα και πάλι». Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Λιγνάδη κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση μετά και την ένταση που δημιουργήθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή προτού διακοπεί η δίκη για την 1η Απριλίου.

Ο ποινικολόγος κλήθηκε να μιλήσει για το πορνογραφικό υλικό που παρουσίασε η πλευρά των θυμάτων και αφορά τον πελάτη του.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η ανακρίτρια δεν βρήκε τίποτα αξιόποινο.

«Μου κάνει εντύπωση ότι ένας δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση ένα χρόνο ανακαλύπτει μετά από ένα χρόνο υλικό που υπάρχει στη δικογραφία, το οποίο αξιολογήθηκε από τη δικαιοσύνη και δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο. Και έρχεται αυτός ο δικηγόρος, αποδεικνύοντας ότι μάλλον δε γνωρίζει το υλικό της δικογραφίας, και λέει ότι θα κάνει μήνυση για αυτό το υλικό. Αυτό το υλικό είναι γνωστό σε όλους μας εδώ και ένα χρόνο. Είχε βρεθεί ένα κινητό με φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχει καμία σχέση με ανήλικους. Δεν είναι πορνογραφικό υλικό. Το υλικό αυτό το γνωρίζω, δε γνωρίζω να υπάρχει πορνογραφικό υλικό. Αυτά βρέθηκαν σε ένα κινητό τηλέφωνο στο σπίτι του αδερφού του κ. Λιγνάδη. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιες συμπεριφορές».

Στην εκπομπή δημιουργήθηκε ένταση όταν η συζήτηση ήρθε στην Τζεφ Μοντάνα αλλά και επειδή όπως φάνηκε ο κ. Κούγιας δεν επιθυμούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

«Δεν ξέρω αν ανεβαίνει η τηλεθέαση της εκπομπής σας όταν αντιδράτε απέναντί μου» είπε χαρακτηριστικά στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ένταση συνεχίστηκε καθώς ο ποινικολόγος επέμενε να προσφωνεί την Τζεφ Μοντάνα σε αρσενικό γένος

«Το δικαστήριο δεν είναι κέντρο διερχομένων. Εμφανίστηκε ο Τζεφ Μοντάνα και υποστήριξε ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας, κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο. Κάθεται έξω στο προαύλιο και φωτογραφίζεται. Ο δικηγόρος που σήμερα μιλάει για τα δικαιώματα των διεμφυλικών, τον παρουσιάζει στον κατάλογο των μαρτύρων ως Τζεφ Ασημακόπουλο. Αυτός ο κύριος είναι κάθε μέρα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας, δεν του επιτρέπει να μπει κανείς, και όλα τα μέσα ενημέρωσης τον παρουσιάζουν».

Ο γνωστός ποινικολόγος αποφάσισε να κλείσει το τηλέφωνο και να μην συνεχίσει την επικοινωνία, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει με χιούμορ: «Μας πήρε 1,5 χρόνο να μας το κλείσει! Ε, ας το κλείσει και σε μας!».