Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει»
Νέα

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει»

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει»

Ο γνωστός δικηγόρος απάντησε στα όσα είπε ο ηθοποιός στο podcast του

Ένα podcast μέσα από το οποίο σύγκρινε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με την υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη πριν από μερικά χρόνια, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εμμέσως, αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια.

«Θαύμα στην Γλυφάδα, ένας κοντός ξύπνησε ξαφνικά ψηλός! Όνομα δεν λέω! Όσο περνούν οι μέρες αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, μου θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε…

Μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος. Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη; Το παράδειγμα ότι ο Λιγνάδης είναι σαν τοξικομανής δεν το βλέπω τυχαίο και το τόνισε δυο φορές ο Σάκης…» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του γνωστού δικηγόρου.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει τεθεί εδώ και πολλά χρόνια στο περιθώριο και της καλλιτεχνικής κοινωνίας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικά. Ο κόσμος παραπλανήθηκε πολλά χρόνια από την προσωπικότητά του. Ένας άνθρωπος υποκριτής, εγώ τον έχω ζήσει στο πετσί μου εδώ και 8 χρόνια, όταν τα παιδιά μου μεγάλωναν με έναν Λαζόπουλο να έχει τη μονοκρατορία στην εκπομπή του να με παρουσιάζει κοντό, ενώ δεν είμαι, είμαι 10 πόντους ψηλότερος από αυτόν, να με παρουσιάζει ανήθικο, να προκαλεί τον θάνατό μου, γενικώς είχε έναν μονόλογο. Αυτόν τον μονόλογο τον ανέχθηκε η ελληνική κοινωνία εδώ και πολύ καιρό, όμως τελείωσε. Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί. Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει».