Αλέξης Παππάς: Θα γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor;
Νέα

Αλέξης Παππάς: Θα γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

Αλέξης Παππάς: Θα γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor και όπως όλα δείχνουν ακόμη και μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Αλέξης Παππάς θα μας απασχολήσει πολύ. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός που συμμετείχε στο J2US και είχε τον ρόλο του «κακού» στο Survivor «φλερτάρει» με το να είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Από τη στιγμή της αποχώρησής του από τον Άγιο Δομίνικο, υπήρξαν στο τραπέζι προτάσεις τις οποίες πρόκειται να συζητήσει και μια από αυτές σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, είναι και το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής υπάρχει μία έντονη φημολογία, πως ο Αλέξης Παππάς θα συζητήσει για το The Bachelor. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, αφού ο ίδιος έχει δέσμευση για 6 μήνες με την Acun Media και πρέπει να παίρνει άδεια από την παραγωγή του Survivor, για τα επαγγελματικά του βήματα. Επιπλέον ο Αλέξης Παππάς δεν είναι εργένης, αφού βρίσκεται σε σχέση και πριν να μπει στο ριάλιτι ήταν ένα βήμα πριν από τον γάμο.

https://streamable.com/0fnsv1