Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά στη Ραμόνα Βλαντή για τις… “μαϊμούδες”;
Νέα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά στη Ραμόνα Βλαντή για τις… “μαϊμούδες”;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά στη Ραμόνα Βλαντή για τις… “μαϊμούδες”;

Μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι"

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή “Μεσημέρι” και απάντησε στα όσα της καταλόγισε η Ραμόνα Βλαντή για τις τσάντες “μαϊμούδες”.

“Φαντάσου πόσο δεν εξελίσσεται αυτό το άτομο για να λέει τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μάλλον το κάνει για να είναι στο προσκήνιο γιατί δεν έχει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται με τις τσάντες και τα πράγματά μου. Μπορεί να έχει κάποια προηγούμενα μαζί μου από το παιχνίδι”, είπε.

“Δεν είχαμε ταιριάξει σαν άνθρωποι αλλά νομίζω ότι η Ραμόνα γενικά είναι δύσκολος σαν άνθρωπος, δεν έχει και πολλές φίλες. Μου κάνει εντύπωση που ρωτάει τι δουλειά κάνω. Καταρχάς θα έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να ρωτάμε αυτό για τη Ραμόνα”.

“Η Ραμόνα βγάζει δικά της αυθαίρετα συμπεράσματα. Έχει έρθει στο σπίτι μου, ξέρει τι δουλειά κάνω; Βασικά αν γκουγλάρει θα καταλάβει τι δουλειά κάνω κι εγώ κι ο άντρας μου”, είπε αναφερόμενη στον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

“Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω από τα 18 μου, τη Ραμόνα δεν την έχουμε δει να δουλεύει ποτέ, έχω εδώ και 5 χρόνια το e-shop μου, ο άντρας μου είναι πασίγνωστο τι δουλειά κάνει, είναι κορυφή στη δουλειά του”.

“Εγώ μαϊμού προϊόντα δεν έχω κρατήσει ποτέ στη ζωή μου” είπε τέλος.

https://streamable.com/detb1