Τηλεκοντρόλ: Το “αντίο” της Αλεξανδράκη στο Nomads και η ανατροπή στο Bake Off Greece
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Το “αντίο” της Αλεξανδράκη στο Nomads και η ανατροπή στο Bake Off Greece

Τηλεκοντρόλ: Το “αντίο” της Αλεξανδράκη στο Nomads και η ανατροπή στο Bake Off Greece

Πλούσιο το μενού στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης το βράδυ της Κυριακής. Το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” συνεχίζει τη διαδικασία της επιλογής των κριτών, για τους ημιτελικούς. Την ίδια ώρα, στο LIVE του Nomads δεν αποκαλύφθηκε απλώς ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, αλλά ανακοινώθηκε και μια αναπάντεχη (μάλλον!) οικειοθελής αποχώρησης. Τέλος, άλλαξαν όλα στο Bake off Greece, με τους κριτές να δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε τρεις παίκτες που είχαν ήδη αποχωρήσει.

Μια αναμενόμενη και μια αναπάντεχη αποχώρηση στο Nomads

Τρεις οι μονομάχοι το βράδυ της Κυριακής και μόνο ένας μπορούσε να κερδίσει την παραμονή του στον αγωνιστικό χώρο. Οι “Εισβολείς” έπειτα από μια εφιαλτική εβδομάδα, κατά την οποία έχασαν σε όλα τα αγωνίσματα, έβγαλαν τρεις παίκτες τους για το αγώνισμα των μονομάχων. Ο Ντιμάρ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ελισάβετ διαγωνίστηκαν  με τον Νάσο να καταφέρνει να κερδίσει. Στην ετυμηγορία του κοινού, ο Κύπριος παίκτης αποδείχτηκε πιο δημοφιλής, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άλλη μια γυναίκα από το Nomads.

Ανάμεικτα λοιπόν, τα συναισθήματα της Ελισάβετ που αποχώρησε από το LIVE του Nomads της Κυριακή. Δείτε το βίντεο της παίκτριας, όπως αναρτήθηκε στο Facebook της εκπομπής.

https://www.facebook.com/nomadsant1/videos/264692710830558/?__xts__%5B0%5D=68.ARDo21HTW9_H0enNlBzLv6zVNsgC0v1F-Yo01jBOOhJ-1OT8lU4vqx1_iRtFmxoJUJx1dFNJw_bFavYXcgQb69ToDuUBkiVjt1RenUfV6y5CKFLPNQ4ybmRU_lOfbc5_0aq0F9z3jvMPjw-IKIKporEP-Vr3RlLChfITTQM7RlCu_nfuNeQE5ZEPlp8dx1ByvE2fqiF11269nDl7VGKZkFR_W-NJGliKOcnTgpz4MVEGHEqek2ANTdyip2TCSbaxo-LHQCIZYaByQHfYRNFWkUWzA6-kpK8yI9zQ4YpjFFq0BoWA42dEVORAmxjsY8ub39VLA74JR_G-SsH5jOFrYizLrQbY-cxHZxVl2C8E&__tn__=-R

Η μεγάλη ωστόσο έκπληξη της βραδιάς ήταν άλλη. Έπειτα από τρεις εβδομάδες ηρεμίας, όπου η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαινόταν να έχει επιστρέψει για τα καλά αγωνιστικά, ήρθε η οικειοθελής αποχώρηση. «Ήθελα να δείχνω ότι ήμουν καλά, αλλά δεν ήμουν καλά» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα στον Σάββα. «Προσπάθησα, πάλεψα για να μείνω, δεν τα παράτησα… Θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι εκεί θα είμαι καλά» είπε μεταξύ άλλων στον εμβρόντητο Σάββα Πούμπουρα.

Άλλο ένα Judge’s Cuts στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Ο νεαρός Αλέξανδρος Βασιλείου είχε πάρει το εισιτήριο στην πρώτη φάση, με την υπόσχεση να δουλέψει περισσότερο. Οι κριτές αυτή τη φορά αναγνώρισαν πως έγινε καλύτερος και κατάφερε να εξελίξει τα ταχυδακτυλουργικά του τρικ.

Το golden buzzer σε αυτή τη φάση των Judge Cuts ήρθε από την Μπέτυ Μαγγίρα στην χορευτική ομάδα “Εν Χορώ” που κέρδισε τις εντυπώσεις και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τις εντυπώσεις πάντως κέρδισε η μικρότερη της μεγάλης ομάδας, που αποτέλεσε τον καταλύτη για την απόφαση της Μαγγίρα.

Δείτε εδώ ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση από τη χθεσινή βραδιά:

Αλλάζουν όλα στο Bake Off Greece

Την περασμένη Κυριακή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανακοίνωσε μια διαφορετική διαδικασία στους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες. Μετά λοιπόν την πρώτη ομαδική προσπάθεια, που για κάποιους ήταν καταστροφική, άλλη μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Bake Off.  O Πάνος Ζαρέντης, η Κατερίνα Κυρπή και ο Πέτρος Φουσκιτάκης, οι τρεις τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν, επέστρεψαν για να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στο παιχνίδι.

Οι κριτές του show, o Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξουν τι αξίζουν. Απέναντί τους βρέθηκαν τρεις νέοι υποψήφιοι, ο Ορέστης Φεϊζό, η Χριστίνα Σταθάκη και ο Σάββας Καψαλιάρης, οι οποίοι έρχονται στα μισά του διαγωνισμού για να διεκδικήσουν, με τη σειρά τους, κι αυτοί μια θέση στους πάγκους του «Bake Off Greece».

Οι κριτές υπέβαλαν τους έξι επίδοξους ζαχαροπλάστες σε δύο δοκιμασίες. Οι τρεις παίκτες με την υψηλότερη, συνολικά, επίδοση θα μπουν στον διαγωνισμό και θα διαγωνίζονται στο εξής με τους υπόλοιπους εννέα συμμετέχοντες. Από τους “παλαίμαχους” μόνο ο Πάνος κατάφερε να πάρει ποδιά, ενώ στο παιχνίδι καλωσορίζουμε δύο νέους παίκτες, την Χριστίνα και τον Ορέστη.

Δείτε την ανακοίνωση: