Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιατί δάκρυσε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη;
Νέα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιατί δάκρυσε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιατί δάκρυσε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη;

Μια σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού ενώ επιβεβαίωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με τη Λένα Δροσάκη

Έναν διαφορετικό Αλέξανδρο Μπουρδούμη υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, ως τον πρώτο καλεσμένο που πήγε στο πλατό μετά την άρση της καραντίνας.

Ο ηθοποιός πέρασε ένα μεγάλο κομμάτι της εγκυμοσύνης της συντρόφου του δίπλα της και σε καραντίνα, πράγμα για το οποίο μίλησε.

Η Ελένη τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερα θερμό τρόπο παρόλο που δεν μπορούσε να τον αγκαλιάσει και το επεσήμανε αρκετές φορές μέσα στην κουβέντα τους.

“Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που μπαίνει να κάτσει” του είπε.

“Είμαι τυχερός”

Κατόπιν η παρουσιάστρια του ζήτησε να της πει τη διαδρομή του μέχρι να αποφασίσει να γίνει πατέρας και να αλλάξει τη ζωή του.

“Καταρχάς εγώ ένιωσα έτοιμος, καλά με τη σύντροφό μου και έδεσε το γλυκό και αυτό το γλυκό είναι το μωρό που έρχεται σιγά σιγά τον Αύγουστο. Κι είμαι πολύ χαρούμενος, αγαπάω πολύ τη γυναίκα μου και όλο αυτό με τον κορονοϊό το ζήσαμε μαζί με την εγκυμοσύνη” είπε.

Ο ηθοποιός διηγήθηκε πώς γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής παρέας, μετρώντας έναν χρόνο σχέση.

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε τι άλλαξε στον ίδιο και καταστάλαξε.

“Εμείς πρέπει να είμαστε καλά. Συνδεθήκαμε δύο άνθρωποι που ίσως να είμαστε και από διαφορετικούς κόσμους. Αυτοί οι κόσμοι όμως ενώθηκαν. Φέραμε τις ζωές μας, τα τραύματά μας και αγκαλιαστήκαμε. Αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία κι αυτό με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα”.

“Μου λέγανε και παλιά να το δοκιμάσω και για κάποιον λόγο το απέφευγα. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου έφερε πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός που χόρτασα και πολλά και μεγάλα πράγματα”, είπε ο ηθοποιός και δάκρυσε καθώς έσπαγε η φωνή του.

“Θέλω να σου ακουμπήσω το χεράκι γιατί τα μάτια σου τα βλέπω να υγραίνουν αλλά έλα που δεν μας αφήνουν!” του είπε η Ελένη Μενεγάκη πριν δώσει πάσα για  διαφημίσεις.

https://streamable.com/5iyyo2

“Γίνομαι καλύτερος σύντροφος, έμαθα να την φροντίζω”

Μετά το διάλειμμα ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το παιδί ήρθε τη στιγμή που η ψυχοθεραπεία τον είχε βοηθήσει με τέτοιον τρόπο ώστε να διαχειριστεί τα τραύματά του.

“Το ότι έζησα την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου μέσα από την καραντίνα ήταν ό,τι καλύτερο, δεν το περίμενα. Δεν ήταν ότι γνωριζόμασταν και 10 χρόνια κι έγινε αυτό, που κι εκεί μπορεί να φανερώνονταν προβλήματα. Σε μας λειτούργησε ευεργετικά. Γίνομαι καλύτερος σύντροφος, έμαθα να την φροντίζω” είπε και ομολόγησε ότι όχι μόνο έμαθε να μαγειρεύει αλλά και τραγουδάει στη σύντροφό του και το παιδί του.

https://streamable.com/oycm7y

“Περιμένουμε αγοράκι”

Προς το τέλος της συζήτησής τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε ότι παρότι ο κύκλος της Ελένης Μενεγάκη κλείνει θα ξανασυναντηθούν.

“Θα σε βρω όπου και να ΄σαι όταν θα γίνεις πατέρας” του είπε η Ελένη δίνοντάς του τις πιο θερμές ευχές του για το μωρό που έρχεται, με τον ηθοποιό να δηλώνει και δημόσια ότι περιμένει αγοράκι.

“Περιμένουμε ένα αγοράκι και πιστεύω ότι αυτό το μωρό θα μου φέρει κι άλλα δώρα και στη δουλειά” είπε.

https://streamable.com/8i3xoj