Αλέξης Παπαχελάς: “Είχα την κακή τύχη να γίνομαι 59 ετών μέσα στην εντατική”
Νέα

Αλέξης Παπαχελάς: “Είχα την κακή τύχη να γίνομαι 59 ετών μέσα στην εντατική”

Αλέξης Παπαχελάς: “Είχα την κακή τύχη να γίνομαι 59 ετών μέσα στην εντατική”

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό

Ο Αλέξης Παπαχελάς μίλησε στη Σία Κοσίωνη για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παρουσίασε την πρώτη αυτή συγκλονιστική συνέντευξη.

“Τον υποτίμησα, γιατί ήμουν καλά την πρώτη εβδομάδα. Δούλευα από το σπίτι, ένιωθα σαν να έχω μια βαριά γρίπη”, δήλωσε για τον επικίνδυνο ιό.

“Είχα την κακή τύχη να γίνομαι 59 ετών μέσα στην εντατική”, εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, θέλησε να περάσει στον κόσμο ένα σημαντικό μήνυμα: “Προσέξτε, μείνετε στο σπίτι. Πάρτε αυτό το πράγμα σοβαρά. Δεν είναι κάτι που αφορά τους ευάλωτους, κάποιους με προβλήματα υγείας. Αφορά όλους μας”.

Παράλληλα, ο Αλέξης δήλωσε ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία του ασθενή και ότι για εκείνον ήταν πολύ σημαντική η συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με πολύ τρυφερά λόγια στη νοσηλεύτρια που τον φρόντιζε, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ το πρόσωπό της χωρίς μάσκα της.

“Μερικές φορές, αισθάνομαι ότι ζω κάτι που είναι σαν να διαβάζω βιβλίο”, δήλωσε ακόμα θέλοντας να τονίσει ότι είναι δύσκολο να πιστέψει ότι όλα αυτά έχουν συμβεί στην πραγματικότητα.

“Δεν ξέρεις τι αντέχεις μέχρι να το περάσεις”, παραδέχτηκε ακόμα.

Το απόσπασμα του Happy Day με τη συνέντευξή του:

https://streamable.com/n0sei1