Αλίκη Κατσαβού: «Μόλις ο Κώστας κατάφερε να κουνήσει λίγο τα χείλη του είπε “θέλω να βγω γρήγορα έξω”»
Νέα

Αλίκη Κατσαβού: «Μόλις ο Κώστας κατάφερε να κουνήσει λίγο τα χείλη του είπε “θέλω να βγω γρήγορα έξω”»

Αλίκη Κατσαβού: «Μόλις ο Κώστας κατάφερε να κουνήσει λίγο τα χείλη του είπε “θέλω να βγω γρήγορα έξω”»

"Απευθύνθηκα στην επιστήμη για να γίνω μητέρα γιατί είχα σοβαρή ενδομητρίωση"

“Η ζωή μου έγινε παράλογη από τη μια στιγμή στην άλλη” είπε ξεκινώντας την κουβέντα της με την Ελεονώρα Μελέτη η Αλίκη Κατσαβού εξηγώντας πως η καραντίνα τη βρήκε αμέσως μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

“Περίμενα να κοιμηθεί ο Φοίβος για να απελευθερώσω τον πόνο μου για τον Κώστα” είπε χαρακτηριστικά.

“Συμβουλεύτηκα ειδικούς για το πώς να εξηγήσω στον Φοίβο τον θάνατο του πατέρα του” είπε. “Ο Φοίβος δεν καταλαβαίνει ότι ο θάνατος είναι κάτι τετελεσμένο”.

“Όταν μένει ψύχραιμη η μητέρα και προσπαθεί να διατηρεί τη χαρά της ημέρας τότε το παιδί παραμένει χαρούμενο” εξήγησε για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί το πένθος της την ίδια στιγμή που είχε ένα μικρό παιδί.

https://streamable.com/iun8nf

“H διαφορά ηλικίας με τον Κώστα δεν με ξένισε ποτέ. Δεν φαινόταν για την ηλικία του. Άλλωστε δεν είχε και τόση διαφορά από τον πρώτο μου σύζυγο που είχαμε διαφορά 20 χρόνια” εξήγησε.

“Στον έρωτα δεν μπορείς να εκλογικεύσεις τα πράγματα. Σε παίρνει σε πετάει κάτω. Το χιούμορ του ήταν καταλύτης. Ασκούσε πάνω μου μια γοητεία απίστευτη” είπε για το τι την έκανε να ερωτευτεί τον μεγάλο ηθοποιό.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον πρώτο της σύζυγό που πέθανε από καρδιά αφήνοντάς την χήρα στα 29. “Δεν πρόλαβα να κάνω παιδί. Ο Τάκης ήταν αυτός που με έπλασε μετά τη δραματική σχολή. Δεν σκέφτηκα καθόλου αυτή την ανατροπή στη ζωή μου. Όταν πέθανε νόμιζα ότι δεν θα με απασχολούσε κανένας άλλος άνδρας.

“Όταν ερωτεύτηκα τον Κώστα σκέφτηκα ότι την πάτησα γιατί είχε τη φήμη του γυναικά. Είδε στα μάτια μου ότι θέλω να γίνω μάνα και μου είπε ‘εδώ είμαι εγώ για σένα’. Ένιωσα θεά, βασίλισσα του κόσμου”.

https://streamable.com/1cup0h

“Ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί. Αυτή η υποστήριξη του Κώστα μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη. Απευθύνθηκα στην επιστήμη για να γίνω μητέρα γιατί είχα σοβαρή ενδομητρίωση, είχα αφαιρέσει μία από τις ωοθήκες μου. Στην πρώτη προσπάθεια λύγισα. Ο Κώστας ήταν δίπλα μου. Όταν έμεινα έγκυος είχα σχεδόν παραιτηθεί” είπε και διηγήθηκε πώς έμαθε ότι τελικά είναι έγκυος. .

“Οι κόρες του Κώστα με αγκάλιασαν από την αρχή. Στην πορεία βέβαια μου είπαν ότι περνούσα από κάποια τεστ. Είναι πολύ καλά παιδιά και τα τρία” είπε για τη σχέση της με τις κόρες του ηθοποιού.

“Ο Φοίβος έχει μια χαριτωμενιά σαν τον πατέρα του. Και δεν θέλει να βλέπει λυπημένους γύρω του” είπε για τον γιο της.

“Μόλις κατάφερε να κουνήσει λίγο τα χείλη του είπε ‘θέλω να βγω γρήγορα έξω’. Δεν ήθελα να σκεφτώ ότι δεν θα βγει αλλά είχα ένστικτο ότι θα φύγει από τη ζωή. Την ημέρα που πέθανε ήξερα ότι θα ήταν τελευταία. Έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε. Άλλο που δεν ήθελα να το δεχτώ” είπε για τη μέρα που πέθανε ο Κώστας Βουτσάς.

https://streamable.com/1cup0h

“Ήθελα και δεύτερο παιδί αλλά δείλιασα εξαιτίας της ηλικίας μου. Φοβήθηκα ότι αν ταλαιπωρηθώ θα ταλαιπωρήσω την υγεία μου. Δέχομαι ότι για κάποιους είναι παράλογο ότι ο Κώστας έγινε πατέρας στα 85 του όμως ήταν ο τέλειος πατέρας. Ο Φοίβος ζήτησε πρόσφατα να δει μια ταινία του μπαμπά του. Είδε λίγο. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να μαζέψω τις δυνάμεις μου να πω στον Φοίβο ότι ο πατέρας του έφυγε. Ήρθε η πανδημία που τα έκανε όλα πολύ δύσκολα όμως πάνω από όλα είναι να είναι αυτό το παιδί καλά”.

“Αν θελήσει να γίνει ηθοποιός μάλλον θα κάνει αυτό που είπε ο Κώστας και έκανε η Θεοδώρα, να πάει έξω” είπε για τον γιο της.

https://streamable.com/bezbmv

Η ηθοποιός απάντησε και σε όσα ακούγονται για τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά.

“Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια γιατί έχει και ο Φοίβος πολύ καλές σχέσεις με αυτά. Δεν θέλω να μιλάω για τα κληρονομικά γιατί είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να το λύσουμε έτσι αγαπημένα όπως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε ιδιωτικά. Νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο. Είναι κάτι που μπορούμε και θα το λύσουμε ιδιωτικά”.

https://streamable.com/dh4dz9