Αλίκη Κατσαβού – Σάντρα Βουτσά: Η κοινή τους συνέντευξη στο «Στούντιο 4» – Όσα είπαν για τη μεταξύ τους σχέση και τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά
Νέα

Αλίκη Κατσαβού – Σάντρα Βουτσά: Η κοινή τους συνέντευξη στο «Στούντιο 4» – Όσα είπαν για τη μεταξύ τους σχέση και τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού – Σάντρα Βουτσά: Η κοινή τους συνέντευξη στο «Στούντιο 4» – Όσα είπαν για τη μεταξύ τους σχέση και τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά

«Με ένα τόσο έντονο αρσενικό σαν τον Κώστα κανένας δεν θα κοντοζυγώσει» είπε η Αλίκη

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά και η Σάντρα Βουτσά, η μεγάλη κόρη του αξέχαστου ηθοποιού κάθισαν μαζί στον καναπέ του «Στούντιο 4».

Η Αλίκη ζήτησε μάλιστα να παίξουν ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από το «Πιο λαμπρό μπουζούκι» όπου ο Κώστας Βουτσάς τραγουδάει λαϊκά ενώ ο ίδιος πίστευε ότι δεν έχει φωνή.

«Ήταν πολύ ταπεινός και σεμνός» είπαν και οι δύο.

«Το γραφείο του είναι ακόμα εκεί, τα πράγματά του, ο Φοίβος παίζει εκεί. Έχω μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα του που ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση να τα διαθέσω. Το πένθος δεν είναι ευθεία γραμμή, έχει λακκούβες πολλές. Νομίζω ότι το έχω αποδεχτεί και κάνω πρακτικά βήματα προς τα εκεί. Έβγαλα τα μαύρα μετά από 1,5 χρόνο που τα φόραγα. Είχε διαμαρτυρηθεί το παιδί πάρα πολύ. Δεν του άρεσε και δεν είχε τρόπο να το εκφράσει. Κάποια στιγμή περπατούσαμε και τρόμαξε ένα γατί και μου είπε “εσύ το τρόμαξες, εγώ φοράω ωραία χρώματα”. Είπε με τον τρόπο τον παιδικό όλο αυτό που ένιωθε» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς γνωριστήκαμε με την Αλίκη πριν από περίπου 8 χρόνια. Επειδή εγώ αρκετά χρόνια πριν είχα ξεκινήσει να κάνω παρέα με τον πατέρα μου συνέχισα και με την Αλίκη. Ήθελε κάθε βράδυ να βγαίνουμε έξω. Εγώ έμενα στη Βούλα και εκείνος στο Κολωνάκι. Γινόταν έξαλλος που δεν μπορούσα. Όταν γνώρισε την Αλίκη είπα δόξα τω Θεώ γιατί τρέλανε την Αλίκη».

«Ήταν δικό τους θέμα το παιδί. Ήταν δύο ενήλικες που πήραν μία απόφαση» είπε για τον ερχομό του Φοίβου Βουτσά.

«Κατάλαβα πόσο πολύ με είχε αγαπήσει αφού πέθανε ο Κώστας» είπε η Αλίκη.

«Η Αλίκη δεν έχει καμία δουλειά με αυτά και την ανακατεύουν χωρίς να έχει δουλειά. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, τη ρωτάνε πολλές φορές και τη φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ έχω ένα θέμα και θα μπω σε μία νομική διαδικασία με τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου. Ούτε με τις αδελφές μου έχω κάτι ούτε η Αλίκη είχε κάποιο θέμα. Ήταν με τον πατέρα μου σε μια στιγμή που εκείνος τα είχε ξεκαθαρίσει όλα» είπε η Σάντρα Βουτσά.

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά μετά τον θάνατο του Κώστα γιατί έκλεισε η εταιρεία μου. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Όταν βγήκε η σύνταξη του Κώστα ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος το πήρε ο Φοίβος μέχρι να γίνει 18 ετών και ένα μικρότερο εγώ για τρία χρόνια. Ο Φοίβος έχει κρατήσει το δικαίωμά του στα πνευματικά δικαιώματα του Κώστα» είπε η Αλίκη.

«Δεν διαλύθηκα ποτέ μπροστά στο παιδί. Δεν θέλει πολύ να τον βλέπει στις ταινίες γιατί είναι πολύ νέος. Αναγνωρίζει ότι είναι ο μπαμπάς του αλλά συναισθηματικά δεν τον αγγίζει αυτή η εικόνα του πατέρα του» είπε η Αλίκη. «Είναι πολύ νωρίς για να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Με ένα τόσο έντονο αρσενικό σαν τον Κώστα κανένας δεν θα κοντοζυγώσει και έχω ένα παιδί 5 χρονών» συμπλήρωσε.