Αλλαγή σχεδίων για τη Βάσω Λασκαράκη στον Alpha – Πού θα τη δούμε;
Νέα

Αλλαγή σχεδίων για τη Βάσω Λασκαράκη στον Alpha – Πού θα τη δούμε;

Αλλαγή σχεδίων για τη Βάσω Λασκαράκη στον Alpha – Πού θα τη δούμε;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη "Φωλιά των Κου Κου"

Το όνομα της Βάσως Λασκαράκη για την ψυχαγωγική ζώνη του Alpha ακούγεται έντονα εδώ και μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποχωρεί για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η φημολογία φούντωσε.

Πολλοί πίστεψαν ότι η γνωστή ηθοποιός θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη που μέχρι σήμερα ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη. Από τη στιγμή όμως που ανακοινώθηκε η είσοδος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο δυναμικό του σταθμού, τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη “Φωλιά των Κου Κου”, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως θα παραμείνει στη μυθοπλασία και δεν θα αξιοποιηθεί σε κάποιο από τα ψυχαγωγικά προγράμματα. Άλλωστε δεν υπάρχει ο “χώρος” για δύο παρόμοια concept εκπομπών.

O δημοσιογράφος πρόσθεσε μεταξύ άλλων: “Σε δεύτερη φάση ο Alpha θέλει να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά και να δει τι τον εξυπηρετεί περισσότερο. Να έχει μια εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη που του στοιχίζει τόσο… ή να έχει την ηθοποιό σε μια σειρά; Ξέρουμε ότι η Βάσω είχε πρόταση για να κάνει εκπομπή αλλά και για σήριαλ. Το συγκεκριμένο concept έχει «παγώσει» γενικότερα. Δεν είναι ότι δε θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη και προτιμούν μια άλλη παρουσιάστρια. Οι ιθύνοντες θέλουν να βάλουν τα πράγματα κάτω και να δουν τι θα κρατήσουν και τι όχι”.

Δείτε το βίντεο: