Αμαλία Καβάλη – “Άγριες Μέλισσες”: “Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε αν η Ουρανία θα έχει σύντροφο ή όχι”
Νέα

Αμαλία Καβάλη – “Άγριες Μέλισσες”: “Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε αν η Ουρανία θα έχει σύντροφο ή όχι”

Αμαλία Καβάλη – “Άγριες Μέλισσες”: “Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε αν η Ουρανία θα έχει σύντροφο ή όχι”

Τι αποκάλυψε για το τρίγωνο Ουρανίας-Τόλλια-Κυριάκου;

Η Αμαλία Καβάλη, η τηλεοπτική Ουρανία των “Άγριων Μελισσών” έδωσε συνέντευξη στον “Τηλεθεατή” που κυκλοφορεί για τον ρόλο της, τις ομοιότητες που έχει με την ηρωίδα της αλλά και την εξέλιξη του σεναρίου.

Μάλιστα όπως ομολόγησε έγραψε τις απαντήσεις της ακούγοντας Νίνο Ρότα γι’ αυτό και οι απαντήσεις της είχαν έναν… λυρισμό.

“Έχω αρκετά περισσότερα κοινά στοιχεία με την Ουρανία από όσα αρχικά πίστευα. Όμως ήδη στο δοκιμαστικό όταν μου έδωσαν να διαβάσω τον ρόλο, το κείμενο μου θύμιζε τη γυναίκα που βοηθούσε να σταθεί το νοικοκυριό μας όρθιο στα παιδικά μου χρόνια. Είναι μια γυναίκα με θετική προδιάθεση για τη ζωή, που μπορεί να είναι συνάμα μαχητική και γλυκά υποχωρητική. Έτσι, κυρίως μέσω αυτής κατανόησα την ιδιοσυγκρασία του ρόλου. Έπειτα προσέθεσα στοιχεία και από άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου, όπως από τη μοδίστρα πλάι στην οποία μαθήτευσα το καλοκαίρι, την Ευαγγελία Τσιούνη”.

“Αγαπάει κάποιον που δεν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά. Ακόμα και να θέλει να τον συγχωρήσει υπάρχει γάμος μετά την κατάλυση της εμπιστοσύνης” λέει περιγράφοντας τη σχέση Ουρανίας – Κυριάκου.

Τι λέει όμως για τη σχέση Ουρανίας – Τόλλια; Θα είναι μαζί;

“Η Ουρανία με τον Τόλλια βρέθηκαν μπροστά σε μία αποκάλυψη. Είναι συγχωριανοί, αλλά δεν ερωτεύτηκαν. Και οι δύο ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν ξενομερίτες. Το σύντομο διάστημα που πέρασαν κάτω από την ίδια στέγη κατάλαβαν πως έχουν κοινή ιδέα για το τι τους κάνει ευτυχισμένους στη ζωή: και οι δύο θέλουν μια ήσυχη οικογένεια. Αντιλήφθηκαν πως αν είχαν παντρευτεί μεταξύ τους -έστω από προξενιό- θα ήταν πιο ευτυχισμένοι από ό,τι είναι τώρα. Γεγονός παραμένει όμως πως είναι ερωτευμένοι με τους συντρόφους τους, ακόμα κι αν αυτό τους κάνει λιγότερο ευτυχισμένους. Το πρωταρχικό δίλημμα που αντιμετωπίζουν δεν είναι πώς θα αντιδράσει η κλειστή κοινωνία, αν επιλέξουν να είναι μαζί. Επιλέγεις για σύντροφο αυτόν με τον οποίο μοιράζεσαι την ιδέα της ευτυχίας αλλά δεν είσαι ερωτευμένος ή επιλέγεις αυτόν που είσαι ερωτευμένος αλλά δε μοιράζεσαι τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ηθικές αξίες;”.

Όπως αποκάλυψε: “Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε αν η Ουρανία θα έχει σύντροφο ή όχι”.