Αμερικανικές εκλογές: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν ζωντανά το debate Τραμπ-Μπάιντεν;
Νέα

Αμερικανικές εκλογές: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν ζωντανά το debate Τραμπ-Μπάιντεν;

Αμερικανικές εκλογές: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν ζωντανά το debate Τραμπ-Μπάιντεν;

Κρίσιμη μάχη για τις ΗΠΑ, μάχη και για τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Το πρώτο debate Τραμπ-Μπάιντεν είναι γεγονός και όπως φαίνεται τα ελληνικά κανάλια δίνουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των αμερικανικών προεδρικών εκλογών που έρχονται στις 3 Νοεμβρίου.

Τρία από αυτά θα μεταδώσουν ζωντανά το debate και δύο από αυτά θα τροποποιήσουν τις πρωινές τους εκπομπές για τις ανάγκες τς ενημέρωσης.

Open

Στις 4:00 τα ξημερώματα, το OPEN θα συνδεθεί με το Κλίβελαντ του Οχάιο για να μεταδώσει απευθείας, με ταυτόχρονη μετάφραση, την πρώτη προεκλογική αναμέτρηση των υποψήφιων για την προεδρία των ΗΠΑ.

Αμέσως μετά, η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη, εκτάκτως στις 5:30, θα μεταφέρει το κλίμα από τις ΗΠΑ και τον αντίκτυπο του ντίμπειτ, σε απευθείας σύνδεση με τον ανταποκριτή του καναλιού στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου και καλεσμένους πολιτικούς αναλυτές.

ΕΡΤ

Την ίδια μέρα και ώρα και η ΕΡΤ με απευθείας μετάδοση και διερμηνεία θα προβάλει την τηλεοπτική αναμέτρηση που θα γίνει στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

ΑΝΤ1

Από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει, ζωντανά και με ταυτόχρονη μετάφραση, όλες τις τηλεοπτικές προεκλογικές αναμετρήσεις για την 59η προεδρική εκλογή των Η.Π.Α., στις 3 Νοεμβρίου.

Οι 4 live τηλεοπτικές προεκλογικές «μονομαχίες» των υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία και αντιπροεδρία είναι:

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 θα μεταδοθεί η προεκλογική αναμέτρηση των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψηφίων για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς – Καμάλα Χάρις.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν.

Εκτάκτως, για τις ημέρες μετάδοσης των live debates των υποψηφίων, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» θα ξεκινούν αμέσως μετά.