Αναστασία Τσιλιμπίου: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική όταν γυρίζαμε το “Νησί”»
Νέα

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική όταν γυρίζαμε το “Νησί”»

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική όταν γυρίζαμε το “Νησί”»

Σε ηλικία 12 ετών κατάλαβε ότι αυτό είναι που θέλει να ακολουθήσει στη ζωή της

Μία από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι», είναι η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την εμπειρία της παίζοντας σε σίριαλ της Τουρκίας.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν ήταν 12 ετών, μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη όταν γύριζαν το «Νησί». Όπως δήλωσε η ίδια, ήταν σημαντικό το ότι οι γονείς της φρόντιζαν να μη ψωνιστεί και να παραμείνει το παιδί της ηλικίας της.

«Το πιο σημαντικό είναι οι γονείς να μάθουν το παιδί τους να μην παίρνει σοβαρά ούτε την άρνηση ούτε τη ζήλια που μπορεί να δεχτεί από τους συνομιλήκους του», είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μετά το «Νησί» δεν δεχόταν προτάσεις και εκεί ήταν που έμαθε ότι δεν γίνεται να παίρνει όλες τις δουλειές. Η ηθοποιός τόνισε πως πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα εάν δεν παίρνουν κάποια δουλειά. Το «όχι» σε μία δουλειά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος καλός.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνίστησε και σε μία πετυχημένη τουρκική σειρά, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Κιοσέμ Σουλτάνας. Στην αρχή δεν πίστευε ότι βρισκόταν εκεί και δεν γνώριζε τη γλώσσα, επομένως αποστήθιζε τα λόγια της.

Η ίδια βρίσκεται στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας» του Θοδωρή Αθερίδη και παράλληλα παίζει στη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι». «Οι φίλοι μου μού λένε ότι βλέπουν την Αναστασία στο πρόσωπο της Ναυσικάς, αλλά εγώ δεν το βλέπω», αποκάλυψε.

Η ηθοποιός ασχολείται αρκετά με τα social media και παραδέχεται πως στην αρχή την έριχναν πολύ τα αρνητικά σχόλια. «Οι λέξεις που αραδιάζουν χωρίς να σκέφτονται τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στον άλλον είναι επικίνδυνο και ανησυχητικό», είπε.