Αναστάσης Ροϊλός: “Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση του Νικηφόρου με τη Δρόσω”
Νέα

Αναστάσης Ροϊλός: “Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση του Νικηφόρου με τη Δρόσω”

Αναστάσης Ροϊλός: “Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση του Νικηφόρου με τη Δρόσω”

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο “Νικηφόρος” από τις “Άγριες μέλισσες” ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και το πρώτο πράγμα που της είπε ήταν πως είχε μιλήσει μόλις με τη σεναριογράφο της σειράς και είχε hot νέα.

Δεν αποκάλυψε βέβαια τίποτα από αυτά.

“Είναι συνταρακτικά αλλά κάθε επεισόδιο είναι συνταρακτικό”, είπε ο ηθοποιός.

“Η Δρόσω επηρεάζεται από αυτά που βλέπει να συμβαίνουν στη ζωή της αδελφής της. Το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και το πώς θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει είναι άλλο θέμα”.

Στο ερώτημα με ποια είναι ερωτευμένος ο Νικηφόρος απαντά “με την Ασημίνα φυσικά”.

Στα όσα ακούγονται για τη σχέση Νικηφόρου – Δρόσως είπε: “Μιλάμε για ένα εξαιρετικό σενάριο άρα δεν θα μπορούσε να κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές τόσο εύκολα, δηλαδή να έχεις δύο ερωτευμένους ανθρώπους και να γίνει μια τόσο μεγάλη μεταστροφή τόσο εύκολα. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα γίνει το καθετί”.

“Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση του Νικηφόρου με τη Δρόσω”, είπε και συμπλήρωσε ότι “ο έρωτας μπορεί να είναι και μονόπλευρος”.

Όσο για τη φήμη ότι κάποια μένει έγκυος ο ηθοποιός είπε με νόημα: “ελπίζω να είναι η Ασημίνα. Έχουμε δει κι άλλα ζευγάρια και ζευγάρια που δεν έχουμε δει ακόμα”.

“Μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο να γίνει να χωρίσει ο Νικηφόρος και να ζήσει με την αδελφή της αρραβωνιαστικιάς του”, είπε.

“Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή τον Νικηφόρο σε βαθμό που είπα ότι αν δεν με πάρουν για τον Νικηφόρο να μη με πάρουν για κάτι άλλο”, είπε επίσης.

“Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός” είπε ο Αναστάσης εξηγώντας ότι αρχικά νόμιζε ότι θέλει να ασχοληθεί με την ψυχολογία.

Αποκάλυψε ότι δεν ήταν το “καλό παιδί” αν και έχει υπάρξει και πως στο σχολείο ήταν ο μαθητής που έπαιρνε αποβολές και ποινές.

“Μου αρέσει η τάξη”, είπε και χαριτολογώντας δήλωσε ότι δε λέει τη συνέχεια της σειράς στη μητέρα του.

Αποκάλυψε δε ότι στη σειρά φοράει περουκίνι καθώς στα πρώτα γυρίσματα είχε ξυρισμένο κεφάλι.