Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από τον ΑΝΤ1 αλλά και γιατί προτιμά Λιανό και Αρναούτογλου έναντι του Σάκη Τανιμανίδη
Νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από τον ΑΝΤ1 αλλά και γιατί προτιμά Λιανό και Αρναούτογλου έναντι του Σάκη Τανιμανίδη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από τον ΑΝΤ1 αλλά και γιατί προτιμά Λιανό και Αρναούτογλου έναντι του Σάκη Τανιμανίδη

Όσα είπε στον Παύλο Σταματόπουλο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στον Παύλο Σταματόπουλο και το «Χαμογέλα και πάλι» για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

«Ξεκίνησε με πυρετό -που όφειλα να πάω να δω- και τελικά έγινε πιο δύσκολα. Το τρομακτικό ήταν μια σηψαιμία. Αν δεν την πάρουν χαμπάρι σαπίζουν τα πάντα. Πέρασα τρομακτικά» είπε.

Μίλησε όμως και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πάλι με την υγεία του πριν από δύο χρόνια.

«Για 10 δευτερόλεπτα που έσκαγα υπήρχε πανικός.

Σκέφτηκα τον γιο μου και του έκανα ένα τηλέφωνο και σώθηκα.

Είχα μια αίσθηση αξιοπρέπειας. Έλεγα “μην σηκωθώ και πέσω και με βρουν έτσι”. Ξάπλωσα στον καναπέ και “έφυγα”.

Μετά από 2-3 μέρες άνοιξα τα μάτια μου και είδα μια νοσοκόμα και σκέφτηκα ότι είναι μια δεύτερη ευκαιρία» είπε.

Ο παρουσιαστής μίλησε φυσικά για τα ριάλιτι και τη δική του πορεία.

«Το Big Brother το έκανα για το πείραμα αλλά και γιατί ένιωσα την υποκρισία στο πετσί μου. Όταν είχα υπογράψει στον ΑΝΤ1 , ήρθε το MEGA και μου ζήτησε να σπάσω το συμβόλαιό μου και να πάω στον δικό τους σταθμό να παρουσιάσω το Big Brother. Όταν αρνήθηκα την πρόταση του MEGA, ο Κυριακού αγρίεψε και ανακοίνωσε πως θα πάρει στο πρόγραμμά του το Big Brother. Όταν ξεκίνησε το σόου, άρχισε μια πολεμική από τις εφημερίδες. Σκέφτηκα ότι θα φάω ξύλο αλλά θα βγω λεβέντης και παλικάρι. Έχω όμως ένα παράπονο. Την περίοδο που έτρωγα ξύλο, το κανάλι ήταν “στρίβειν δια του αρραβώνος”.

Ένας λόγος που έφυγα από τον ΑΝΤ1 ήταν επειδή ένα μεγαλοστέλεχος είπε “του δώσαμε το Big Brother και τον κάναμε αυτόν που είναι”. Ήμουν αυτός που ήμουν. Πήρα ένα πρότζεκτ και είμαι μέρος του 90% της τηλεθέασης».

Μιλώντας για το τωρινό Big Brother αξιολόγησε τον Χάρη Βαρθακούρη και το ζεύγοε Γκουντάρα αλλά και το ίδιο το ριάλιτι.

«Σε επίπεδο επιλογών, το προηγούμενο Big Brother ήταν καλύτερο από το φετινό. Η ευτυχία ή η αποτυχία ενός προγράμματος έχει να κάνει με τον παρουσιαστή.

Στα σημερινά ριάλιτι δεν μπαίνουμε στα… κουκούτσια των πραγμάτων. Τα καλύτερα… κουκούτσια τα έχει πετύχει στο τροπικό νησί ο Γιώργος Λιανός.

Προτιμώ τον Λιανό από τον Σάκη Τανιμανίδη. Και προτιμάω πάρα πολύ τον Αρναούτογλου γιατί έχει έναν φρέσκο και ζωντανό τρόπο. Δεν πρέπει καν να με ρωτάς αν θα προτιμούσα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση της “Φάρμας”».

Για την απουσία του από την τηλεόραση σημειώνει:

«Τα 11 χρόνια που ήμουν εκτός τηλεόρασης ήταν απλά ένα κλείσιμο στον εαυτό μου, είχα δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια με έτρεφε ο αδερφός μου. Όταν είχα οικονομικές δυσκολίες υπήρχαν ονόματα που με πήραν τηλέφωνο να με βοηθήσουν. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάποια από αυτά».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε και για την σχέση με τον γιο του.

«Ο Στέργιος με στηρίζει αλλά πρέπει να δει και αυτός τη ζωή του. Νιώθω ενοχή γιατί τον στεναχώρησα, τον δυσκόλεψα» είπε επειδή δεν του αφήνει κάποια περιουσία.