Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Νίκο Κοκλώνη
Νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Νίκο Κοκλώνη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Νίκο Κοκλώνη

Η εμφάνιση που ετοιμάζει στο J2US και το House of Fame

Στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τι θα κάνει μετά τον τελικό του Big Brother, αν θα εμφανιστεί ως κριτής στο J2US και όλα όσα έγιναν στη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Η ενημέρωσή μου για το live έγινε από το ραδιοταξί και μετά από τους ανθρώπους της εκπομπής. Το είπα αυθόρμητα. Να είναι το πρόβλημά μου ότι δεν με ενημέρωσαν; Ποτέ δεν με ενημερώνουν. Για άλλα θέματα μπορώ να έχω άποψη, αλλά όχι για το ποιος θα καθίσει απέναντί μου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Το συμβόλαιό μου είναι για μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ».

Για τη συνάντηση με τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US είπε: «Συζητάμε για να είμαι στην επιτροπή guest. Κάναμε μια τέτοια μεγάλη συζήτηση και γνωριμία με τον Νίκο Κοκλώνη και μάλλον θα εμφανιστώ στην κριτική επιτροπή σε ένα από τα επόμενα live. Κάναμε συζήτηση για μια guest εμφάνιση. Τώρα αν ο Νίκος θέλει να είμαι στην κριτική επιτροπή, ο συν ένας κριτής, θα το δει η παραγωγή τους». Και συμπλήρωσε πως δεν έχει δεχτεί κάποια άλλη πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά το πλαίσιο της συνάντησής ήταν πολύ θετικό.

Ακόμη, αναφερόμενος στο House of Fame είπε: «Τυπική πρόταση για το House of Fame δεν έχω δεχτεί, εμμέσως ναι».

https://streamable.com/sgyfm1

Με τη σειρά του και ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στα παρασκήνια του J2US είπε: «Αυτό που συνέβη ανάμεσα σε εμένα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Υπάρχει ο έρωτας με την πρώτη ματιά και το προξενιό. Σε εμάς συνέβη το πρώτο».

https://streamable.com/6h2rqv