Ανέτ Αρτάνι: Από τραγουδίστρια bodybuilder – Δείτε πώς άλλαξε
Νέα

Ανέτ Αρτάνι: Από τραγουδίστρια bodybuilder – Δείτε πώς άλλαξε

Ανέτ Αρτάνι: Από τραγουδίστρια bodybuilder – Δείτε πώς άλλαξε

Η Ανέτ Αρτάνι είχε ξεχωρίσει στο Fame Story τόσο για τη φωνή της, όσο και για το χυμώδες κορμί της.

Αυτό το σώμα πλέον δεν υπάρχει και τη θέση έχει πάρει ένα γραμμωμένο κορμί με ειδική διατροφή και αρκετά βάρη.

«Έχω ένα συγκρότημα και κάνω περιοδείες σε όλη την Αμερική. Το bodybuilding είναι το χόμπι μου. Το κάνω εδώ και δύο χρόνια, μου το είχε προτείνει η γυμνάστριά μου και ήθελα να το κάνω γιατί το θαύμαζα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τις «θυσίες» που πρέπει να κάνει μια γυναίκα:

«Δεν είναι το ίδιο για τους άντρες και τις γυναίκες. Δεν γίνεσαι τέρας σαν τον άντρα, είναι άλλο το στυλ. Τρώω ελάχιστους υδατάνθρακες, καθόλου φρούτα και πολλά ασπράδια. Προπονούμαι δύο φορές τη μέρα, κάνω ποδήλατο ή τρέξιμο και βάρη».

Η Ανέτ έχει χάσει 30 κιλά για να καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: «Το πάλεψα πολύ, είχα πάρει 30 κιλά και έχασα λίγο περισσότερα. Τότε ήμουν και μόνη μου, είχα περάσει και κατάθλιψη. Στην αρχή δεν έτρωγα τίποτα, αλλά μετά κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι υγιής και για το παιδί μου».

Σχετικά με τη σχέση που έχει με τον πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της: «Δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Δεν τσακωνόμαστε, σέβομαι τον χρόνο που περνάει με το παιδί, αλλά δεν είμαστε δεμένοι».