Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος»
Νέα

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος»

Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος»

Η σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τα παιδιά της

Για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», τη σχέση που ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη, αλλά και το πώς την αντιμετώπισαν τα παιδιά της, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά είχε το θάρρος και το θράσοςνα την αντιδράσει».

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνρθωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «MEGA Καλημέρα».

Για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» απάντησε: «Την απόφαση να μπω στη ‘Φάρμα’ την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς».

Όσο για τα παιδιά της και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, τόνισε: «Βεβαίως και σκέφτηκα τα παιδιά μου αλλά ήξερα ότι ήταν η μαμά μου εκεί για να τα φροντίσει και αυτό με έκανε να είμαι ήσυχη και σίγουρη. Έχουν μεγαλώσει κιόλας, είναι 8 και 17 ο μεγάλος. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Δεν με έβλεπαν στο παιχνίδι. Δεν ήθελαν, έλεγα στον μεγάλο μου γιο να με δει έστω στα αγωνίσματα και δεν ήθελε. Κανένα ενδιαφέρον. Μέχρι να βγω έξω δεν ήξερα αν βλέπουν ή όχι αλλά έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, γνωρίζουν τα πάντα, οπότε και κάτι να βλέπανε θα ήταν φυσιολογικό. Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους. Εγώ δνε νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Ένιωσα ζήλια και πολύ κακία οπότε όλα τα είδα και μου άρεσε στη ‘Φάρμα».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα προβλήματα της υγείας της. «Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή».