Αγγελική Νικολούλη: «Προχωρούσα προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού.Το λέω κι ανατριχιάζω»
Νέα

Αγγελική Νικολούλη: «Προχωρούσα προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού.Το λέω κι ανατριχιάζω»

Αγγελική Νικολούλη: «Προχωρούσα προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού.Το λέω κι ανατριχιάζω»

Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, τους τηλεθεατές και τις υποθέσεις που της έχουν εντυπωθεί

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν καλεσμένη στην «Ελένη» λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο Mega την Παρασκευή στις 23.20.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την τελευταία της έκτακτη εκπομπή στον Alpha για τον πιλότο και την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Μίλησαν τα εργαστήρια. Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι να ανεβούμε στη σοφίτα. Το απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είχα νιώσει ότι κάτι έτρεχε» είπε.

«Στην προτελευταία εκπομπή της έστειλα μήνυμα και της είπα να με πάρει. Μου είπε κάτι Γαλλικά μπερδεμένα. Δεν ήθελε να μου πει» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, τον κάνουν άλλοι. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω έναν άνθρωπο. Δεν μπορούσα να βγω να πω ότι αυτός μπορεί είναι ο δράστης. Πάγωνα την εικόνα του και είχα καταλάβει ότι λέει ψέματα. Μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η Καρολάιν ή η γυναίκα μου και αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και έπεσε η μάσκα. Κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του αλλάζει. Αυτά τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει» είπε.

Μίλησε και για τη συμμετοχή του κόσμου στην εκπομπή της.

«Υπάρχουν ανάμεσα στους τηλεθεατές πάρα πολλοί φίλοι του Τούνελ που είναι εκπαιδευμένοι για αυτό, λειτουργούν σαν ιδιωτικοί αστυνομικοί» είπε χαρακτηριστικά αλλά όπως τόνισε δεν στηρίζεται μόνο στην παρατηρητικότητα του κοινού.

Για το αν φοβούνται οι μάρτυρες να της μιλήσουν είπε:

«Υπάρχει ο φόβος και πηγαίνω εγώ να καταθέσω αρκεί να είναι σοβαρός μάρτυρας. Εύκολα μπορώ να καταλάβω από έναν μάρτυρα αν μου λέει αλήθεια ή όχι γιατί έχουμε κάποια στοιχεία».

Μίλησε όμως και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και τις γυναικτονίες.

«Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Όταν δώσει τα πρώτα σημάδια πρέπει να αντιδράσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις υποθέσεις που θυμάται περισσότερο όπως η δολοφονία Γραικού και η συνάντησή της με τον δολοφόνο του.

«Δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο κάτι δεν μου άρεσε. Δεν ήθελε να κάνουμε τη διαδρομή του Γραικού. Όταν κάναμε τη βόλτα μας και τα είπαμε, του λέω “πες μια κουβέντα”. Δεν έλεγε. Πήγαμε στη μονάδα του χωρίς την κάμερα. Είναι σαν να σε τραβάει κάτι. Ούρλιαζαν τα σκυλιά. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί μόνο λάσπες, θα λερωθείς”. Προχωρούσα προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω. Με κοίταγε κάπως περίεργα. Μου είπε “ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει».

Η δημοσιογράφος μίλησε για το τρέιλερ της εκπομπής της για τις ανάγκες του οποίου ανέβηκε στην κορυφή ενός ψηλού κτιρίου αποκαλύπτοντας ότι ήταν δεμένη για λόγους ασφαλείας. «Πρέπει να λέμε ναι στις προκλήσεις» είπε.