Άννα Αδριανού: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει – Η υπόθεση και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών
Νέα

Άννα Αδριανού: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει – Η υπόθεση και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών

Άννα Αδριανού: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει – Η υπόθεση και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN

Η Άννα Αδριανού φέρνει μία νέα, καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου στο OPEN, με τίτλο «Η τελευταία ώρα».

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τη σειρά να αφορά την ιστορία δύο ανυποψίαστων νεαρών κοριτσιών, που βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Η σειρά θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού τον Σεπτέμβριο και βασίζεται σε μια ιδέα της Άννας Αδριανού και του J.B. Papalexis ενώ το σενάριο υπογράφουν οι J.B. Papalexis- Αμάντα Σοφιανοπούλου- Αντρέας Ορφανίδης- Δανάη Φίλιππα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Ορέστη Τζιόβα και την Υρώ Λούπη αλλά και τη νεαρή Αθηνά Ροδίτου.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά ξεδιπλώνεται μέσα από την αφήγηση- ανάκριση της νεαρής Έλλης.

Η Έλλη και η Κάτια, φοιτήτριες και οι δύο, αλλά και ξαδέλφες, κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στην Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.

Εκεί άθελά τους προκαλούν ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και τον θάνατο μιας κοπέλας.

Με απαίτηση της Κάτιας που οδηγούσε, εγκαταλείπουν τα θύματα νομίζοντας πως είναι νεκρά.

Όλα όσα θα ακολουθήσουν σε ένα καταιγιστικό ντόμινο αποκαλύψεων, θα κλονίσουν και θα αλλάξουν τις ζωές των κοριτσιών και των οικογενειών τους για πάντα.

Η Αθηνά Ροδίτου θα ενσαρκώσει την Έλλη

Ο Ορέστης Τζιόβας

Η Υρώ Λούπη

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Ορέστης Τζιόβας, η Υρώ Λούπη , ο Γιωργής Τσαμπουράκης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μαρία Μιχαήλ, η Αθηνά Ροδίτου, η Ελένη Σακκά, η Μαρίλια Χαριδήμου, ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου, ο Παύλος Πιέρρος, ο Αλέξανδρος Παρίσσης, η Σοφία Καλλή, , η Ελισάβετ Γιαννακού, η Δήμητρα Δημητριάδου, ο Πάνος Μακρής, η Νιόβη Χαραλάμπους, η Μέλανη Στέλιου, η Νάγια Τ. Καρακώστα, ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, ο Πέτρος Ζάμπακας, ο Ανδρέας Ορφανίδης και η Χαριτίνη Ηλιάδου.